0
790829 Naturfag Vandetskredsloeb Skilteplade 1000x2030 01

Vandets kredsløb m. baggrund

3.890,00 kr. ekskl. moms

Lær børnene om vandets kredsløb med denne store og flotte læringstavle, der viser vandets kredsløb. Løsningen viser vandets kredsløb fra grundvandet i jorden, til sø og hav, fordampning op i skyerne og som nedbør tilbage i jorden igen.
Varenummer (SKU): 790829 Kategorier: ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

3.890,00 kr. ekskl. moms

Hvorfor regner det egentligt? Lær børnene om vandets kredsløb med denne store og flotte design, der viser vandets kredsløb. Dette fænomen er vigtigt at lære børnene, og med designet kan du visualisere det og gøre det nemmere for børnene at forstå. Du kan med fordel montere designet i naturfagslokalerne, så du kan anvende den som læringsværktøj i geografi- og fysik/kemitimerne.

Designet viser vandets kredsløb fra grundvandet i jorden, til sø og hav, fordampning op i skyerne og som nedbør tilbage i jorden igen. Cyklussen er illustreret og forklaret meget simpelt, hvilket gør det nemt for børnene at forstå, mens de samtidig får en fuld forståelse for forløbet. 

Det er muligt at montere løsningen såvel inde- som udendørs. 

“Vandets kredsløb m. baggrund” måler 100×230 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.
 

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

100×230 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Blå

Tema - Skoler

Naturens kredsløb

envelopearrow-right