0
Verdenskort med masser info om lande og kontinenter til skolens geografitimerVerdenskort med masser info om lande og kontinenter til skolens geografitimerVerdenskort med masser info om lande og kontinenter til skolens geografitimer
  • Verdenskort med masser info om lande og kontinenter til skolens geografitimer
  • Verdenskort med masser info om lande og kontinenter til skolens geografitimer
  • Verdenskort med masser info om lande og kontinenter til skolens geografitimer

Verdenskort med kontinenter

Fra 1.560,00 kr. ekskl. moms

Folieprint på læringstavler med stilfuldt og flot verdenskort med kontinenter til dekoration eller læring. Dette verdenskort er opdelt i kontinenter med de syv kontinenter og angivelse af areal, indbyggere og største by. Vælg mellem to forskellige produktmedier i forskellige størrelser.
  • *Vælg størrelse

    *Vælg produkttype

    Reset options

Fra 1.560,00 kr. ekskl. moms

Dette design med et stilfuldt og flot verdenskort skaber en god atmosfære i rummet, og er velegnet til undervisning i f.eks. geografi, hvor eleverne tydeligt kan se opdelingen af kontinenterne. Kortet er opdelt i de syv forskellige kontinenter, hvor der er angivelse af areal, indbyggere og største by.

Verdenskortet kan med fordel også hænges op i virksomheder, hvor man er på udkig efter inspirerende og elegante indslag til kantinen, kontoret, receptionen eller et helt andet sted.

Designet kan fås på fire forskellige produktmedier:

  • Gulvfolie, 80×130 cm 147×240 cm.
  • Vægplade, 80×130 cm 147×240, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle. Kan monteres ude og inde.

Montering
Vægplader leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. Der kan I selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Vi anbefaler, at gulvfolien monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af folien, skal du blot tilvælge dette ved kassen. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie, Vægplade

Vælg størrelse

147×240 cm, 80×130 cm

Farve

Hvid

Tema - Skoler

Verdenskort

envelopearrow-right