0
Denne læringstavle med motiv af verdens flag er et oplagt læringsværktøj til skolens geografi- og naturfagstimer.

Verdens flag

1.850,00 kr. ekskl. moms

Robust læringstavle, der viser børnene alle verdens flag og på den måde gør det nemmere for dem at huske, hvilket land der har hvilket flag. Læringstavlen måler 100x100 cm.
Varenummer (SKU): 762945 Kategorier: , ,

1.850,00 kr. ekskl. moms

Robust vægplade som viser børnene alle verdens flag, og på den måde gør det nemmere for dem at huske, hvilket land der har hvilket flag.

Vægpladen er oplagt til børnehaver, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en samtalestarter og en sjov informationstavle.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Vægpladen måler 100×100 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en designløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Læringstavle

Vælg størrelse

100×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Hvid

Tema - Skoler

Verdensflag

envelopearrow-right