0
Dentte design med Verdens Flag fungerer som den perfekte læringstavle til skolens geografitimer. Kan monteres inde- og udenfor.Dentte design med Verdens Flag fungerer som den perfekte læringstavle til skolens geografitimer. Kan monteres inde- og udenfor.
  • Dentte design med Verdens Flag fungerer som den perfekte læringstavle til skolens geografitimer. Kan monteres inde- og udenfor.
  • Dentte design med Verdens Flag fungerer som den perfekte læringstavle til skolens geografitimer. Kan monteres inde- og udenfor.

Verdens flag (2)

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Lær om alverdens flotte og farverige flag med dette design. På dette stilrene og visuelle produkt med verdens flag får du en oversigt over samtlige flag fra verdenens nationer. Fås som akustikbillede og læringstavle.
Varenummer (SKU): k790821 Kategorier: , ,

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Lær om alverdens flotte og farverige flag med dette design. På dette stilrene og visuelle design med verdens flag får du en oversigt over samtlige flag fra verdenens nationer. Den er perfekt til skolen, hvor den kan indgå som læringsværktøj, til undervisning i naturfagslokalerne eller ‘blot’ som faglig udsmykning til skolens gange. Samtidig kan den også bruges til at udfordre de ældre elever i deres viden om verdensflagene i geografitimerne.

Denne tavle viser i alt 216 flag og indeholder derfor samtlige 195 landeflag, samt en masse ekstra flag, der med sikkerhed kan udfordre selv den største flagkender. Til hvert flag står beskrevet hvilket land det er, så det er nemt for børnene at matche flag og lande.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs. 

Designet kan fås på to forskellige produktmedier:

  • Akustikbillede med ramme, 120×120 cm, der bidrager til et bedre lydmiljø.
  • Læringstavle, 100×100 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel. Kan monteres ude og inde.

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Akustikprodukt, Læringstavle

Vælg størrelse

100×100 cm, 120×120 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Blå

Tema - Skoler

Verdensflag

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

  • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
  • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.
envelopearrow-right