vent bag linjen rondel  bl 1vent bag linjen rondel  gr n 2vent bag linjen rondel  r d 2vent bag linjen rondel  sort 3vent bag linjen rondel  r dvent bag linjen rondel  blvent bag linjen rondel  sortvent bag linjen rondel  gr n
 • vent bag linjen rondel  bl 1
 • vent bag linjen rondel  gr n 2
 • vent bag linjen rondel  r d 2
 • vent bag linjen rondel  sort 3
 • vent bag linjen rondel  r d
 • vent bag linjen rondel  bl
 • vent bag linjen rondel  sort
 • vent bag linjen rondel  gr n

Gulvfolie - "Vent bag linjen"-rondel, pakke med 5 stk.

1.195,00 DKK ekskl. moms

"Vent bag linjen"-rondel - Gulvfolie
Varenummer (SKU): K796150 Kategorier: ,
Ryd

1.195,00 DKK ekskl. moms

"Vent venligst bag diskretionslinjen, tak” - rondel. Gulvfolien er en del af vores ’Hold afstand’ serie, der skal bidrage til at skabe en synlig markering af, at den anbefalede afstand bliver overholdt.

Hjælp medarbejdere, elever eller gæster om at holde den anbefalede afstand til hinanden. Med disse gulvfolier kan I tydeliggøre budskabet, og sikre at den anbefalede afstand bliver overholdt.

I supermarkeder eller kantiner kan folien bruges som en venlig reminder i indgangen, så folk bliver opmærksomme på, at de skal huske at holde respektabel afstand når de nærmer sig kassen. Folierne kan også benyttes som afmærkede zoner for, hvor kunder skal stå for at overholde den anbefalede afstand. Det er med andre ord et redskab til nudging, der kan benyttes til at ændre folks adfærd i en ønsket retning.

Gulvfolien måler Ø40 cm og findes i fire forskellige farver.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere gulvfolien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger denne gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Antal pr. pakke

5 stk.

Størrelse

Ø40 cm

Farve

Blå, Grøn, Rød, Sort

Montering

Inde

Måske er du også interesseret i?

Vaske Hænder Råd

Fra 1.580,00 DKK ekskl. moms

Vaske Hænder-Sangen

Fra 1.495,00 DKK ekskl. moms

Forebyg virussmitte

Fra 1.495,00 DKK ekskl. moms

Gulvfolie - Diskretionslinje

Fra 299,00 DKK ekskl. moms

Gulvfolie - Afstandslinje

Fra 299,00 DKK ekskl. moms

Indesko, pakke med 5 stk.

Fra 775,00 DKK ekskl. moms

Gulvfolie - Diskretionszone

Fra 1.495,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram