Vægrammer

Udskift udsmykningen efter behov. EXAKTs Vægramme giver jer mulighed for at rotere og forny det, der hænger på væggene. Motivet, banneret, sidder fast med silikonebånd, der gør det let for jer at skifte motiv. En af de helt store fordele ved vægrammen er, at du med én ramme kan ende med at åbne op for et utal af dekorationsmuligheder.

Vægrammer med udskiftelig banner

Med en vægramme har det aldrig været nemmere at skifte udtryk i lokaler. En vægramme består af en solid ramme i aluminium inklusiv et stofbanner, der fastgøres til rammen – sammen skaber disse to elementer et elegant og eksklusivt skiltesystem. Selve banneret er nemt at skifte, så med denne løsning får I en fleksibel vægdekoration, der kan skiftes efter behov. På få minutter er det muligt at ændre det visuelle udtryk i et rum, så det er tilpasset specielle begivenheder eller temaer i afdelinger. Vægrammer er dermed til jer, som ønsker en fleksibel udsmykning, hvor der gerne må skiftes udtryk ofte.

En ramme med udskiftelig front giver dig mulighed for fleksible vægdekorationer. Ved hjælp af silikonestrimmel er det nemt og enkelt at skifte mellem de forskellige bannere og få et nyt visuelt udtryk. Rammerne leveres i dele og monteres let – stoffet er udskifteligt og kan med fordel byttes afdelinger imellem. Rammeophænget er skjult elegant på indersiden af tekstilrammen. Tekstildugen er let fastgjort ved hjælp af en silikonestrimmel, der sidder fast i stoffet. Her kan du nemt ændre billedet uden brug af værktøjer.

Når der skal vælges motiv til banneret, kan alt lade sig gøre. Hvad enten der er tale om et skræddersyet design med jeres værdier og visioner eller et bestemt motiv fra vores motivshop, kan det printes på banneret. Et sikkert hit er de lokationsbaserede motiver, der er gode samtalestartere idet folk kan sætte associationer i gang til steder, de tidligere har besøgt eller kender til.

Vægrammen er et originalt EXAKT-produkt, der har været igennem et udviklingsforløb, hvor den både har været kendt som vægramme og designramme. Produktmediet bliver benyttet flittigt i både daginstitutioner, skoler og arbejdspladser landet over. Rammerne er produceret i natur anodiseret aluminium.

Hvis det ønskes, er det muligt at vælge en vægramme med LED-belysning. På den måde har motivet lettere ved at stå frem og skabe blikfang for forbipasserende. Udover at være velegnet til udsmykning af kontormiljøer og gangarealer, er vægrammer et oplagt valg til brug på messer, showroom, kampagner og udstillinger.

Vi kan lave æstetiske og skræddersyede designs, som passer ind i jeres indretning og som lever op til jeres ønsker for udsmykning. I vores sortiment finder du både standard vægrammer inklusiv banner, men også en række motiver som du kan vælge at få printet på et banner. Hvis det ønskede motiv ikke er at finde i vores sortiment, kan du forsøge at sende et andet billede til vores grafiske afdeling, der så vil hjælpe med, hvilke størrelser og regler du skal være opmærksom på. Har du spørgsmål til, hvilke motiver du kan få printet på dit banner eller andre spørgsmål vedrørende vægrammer? Så kan du kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller exakt@exakt.dk.

envelopearrow-right