0
Historiske begivenheder

Historiske begivenheder, 32 stk.

8.995,00 kr. ekskl. moms

Vægplade med 32 historiske begivenheder, der har haft indflydelse på både Danmarks- og verdenshistorien. Hver begivenhed er udskåret som en separat plade, der måler 35 x 43 cm.
Varenummer (SKU): 183518 Kategorier: , Tag:

8.995,00 kr. ekskl. moms

Vægplader med historiske begivenheder.

Vægplader med 32 historiske begivenheder, der har haft indflydelse på både Danmarks- og verdenshistorien. Hver begivenhed er udskåret på en 3 mm tyk plade og grafikken er printet med UV print, så du kan frit vælge hvor og hvordan de skal placeres. Disse vægplader kan bruges som udgangspunkt for historie-undervisning om de enkelte begivenheder eller bruges som et dekorativt og lærerigt element i indretningen.

Du kan frit vælge om du vil købe alle 32 stk. som et sæt eller kun vil købe enkelte af begivenhederne. Hver plade måler 35 x 43 cm.

Løsningen kan monteres både ude og inde.

Dette produkt og dets indhold er udviklet i samarbejde med fagpersoner fra lærerteamet på Vinderød Privatskole i Frederiksværk.

Montering
Vægplader leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan I selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering,

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Antal

32 stk.

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Tema - Skoler

Verdenshistorie

Farve

Ass. farver

envelopearrow-right