Vægfolie

Ved at vælge vægfolie med dit eget design har du mulighed for at tænke stort. Uanset hvilken størrelse eller flade du ønsker at udsmykke, kan det lade sig gøre med folie. Udnyt mulighederne for at udarbejde en større folieløsning til at skabe synlighed omkring din profil, fremhævning af udvalgte budskaber eller til at skabe attraktive arbejdsmiljøer for dine medarbejdere eller elever.

Selvklæbende folie til væg

Med vægfolie kan du skabe et flot visuelt miljø, som positivt påvirker helhedsoplevelsen af et rums indretning. Hvad enten du er på jagt efter et væg- eller gulvfolie, kan det produceres i alle tænkelige motiver og størrelser - både til hele og halve løsninger. Hos EXAKT finder du både store heldækkende folieprints og mindre flytbare folier til vægge og gulv. De større folieprints benyttes ofte som permanente løsninger der indgår som en del af indretningen, hvorimod de mindre flytbare folier er yderst velegnet til kampagner eller midlertidige påbud eller budskaber.

Hvis du ønsker at give rummet et helt nyt udtryk, er folie, og især vægfolie, yderst brugbart. Med en vægfolie har du mulighed for at give helt nyt liv til de tomme og kedelige vægge med enten en heldækkende dekorativ løsning, eller et mindre område, hvor I skaber opmærksomhed omkring jeres profil eller budskaber. Vægfolie er let at montere og senere udskifte, hvilket er effektivt, hvis I ønsker en hyppigere udskiftning af miljøers udtryk. Hvis du i stedet er på jagt efter en dekorativ løsning til jeres facade, vil vi, grundet holdbarheden, råde jer til at vælge en vægplade med uv-print. Dette skyldes at folie gør sig bedst på glatte overflader.

De fysiske rammer betyder meget for vores trivsel og velvære, og her kan de store vægfolier være med til at skabe ny energi og et helt forandret dekorativt miljø. Folie til væg giver mulighed for at lave store fotostater og skabe masser af liv på gangen, i kantinen, mødelokalet eller et helt andet sted. En vægfolie fungerer som en tapet, der er beskyttet med en laminatoverflade, så printet holder sig skarpt og flot. Folien kan aftørres med en opvredet klud og egner sig derfor til alle typer lokaler.

Uanset om du er interesseret i en løsning til gulv eller væg, hjælper vi gerne med at skræddersy en løsning for dig. I samarbejde med vores team af konsulenter og grafikere, vil vi gennemgå jeres eventuelle ønsker og krav, så vi i fællesskab kan finde frem til det rette design og monteringsmuligheder. Når I bestiller en vægfolie, skal I også tage stilling til, hvorvidt I ønsker selv at stå for monteringen eller om I ønsker et tilbud på montering. Hvis I ikke ønsker at bikse med monteringen selv, har vi dygtige montører der kører rundt i hele landet, som gerne kommer forbi for at klare arbejdet. Vær opmærksom på, at disse to folietyper ikke er pillesikre, og at vi dermed ikke kan yde garanti, hvis folien pilles af, af børn eller barnlig sjæle.

Er du interesseret i en vægfolie? Eller har du spørgsmål til montering af folie på diverse overflader? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller skriv til exakt@exakt.dk. Vi har stor erfaring med valg og montering af folie til alle typer af behov, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram