0
Tysk grammatik på læringstavle og dørfolie, hvilketTysk grammatik på læringstavle og dørfolie, hvilket
 • Tysk grammatik på læringstavle og dørfolie, hvilket
 • Tysk grammatik på læringstavle og dørfolie, hvilket

Tysk – Hjælp til grammatik

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Det er aldrig nemt at huske alle de grammatiske regler fra det tyske sprog. Selvom eleverne har fået reglerne at vide før, kan det altid være en god ide at påminde dem og sørge for nem og tilgængelig information. Hjælp eleverne på vej med dette design, der findes på tre forskellige produktmedier.
Varenummer (SKU): k763065 Kategorier: ,
 • *Vælg produkttype

  *Vælg størrelse

  Reset options

  *Størrelse på din dør

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Hvordan bøjer man de tyske verber? Få et overblik over dette og lær eleverne at kategoriser verberne med dette lærerige design, som indeholder ALT til tysktimen. Anvend designet i tysktimerne og monter den i klasselokalet, så eleverne altid kan bruge den som en nyttig informationstavle, hvis de bliver i tvivl eller skal lære om nye aspekter i det tyske sprog.

Designet har et tysk tema, der skaber associationer til det tyske sprog og indeholder en lang række gode og nyttige regler omkring det tyske sprog og dets grammatik. Det er aldrig nemt at huske alle de grammatiske regler. Selvom eleverne har fået reglerne at vide før, kan det altid være en god ide at påminde dem og sørge for nem og tilgængelig information.

Designet kan fås på tre forskellige produktmedier:

 • Akustikbillede med ramme, 200×120 cm, til et bedre lydmiljø.
 • Dørfolie, der passer til døre med størrelser fra 192×83 cm til 215×100 cm.
 • Vægplade, 200×120 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle. Kan monteres ude og inde.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leverest med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan I selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Vi anbefaler, at dørfolien monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af folien, skal du blot tilvælge dette ved kassen. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Akustikprodukt, Dørfolie, Vægplade

Vælg størrelse

200×120 cm, Op til 215×100 cm

Målgruppe

Skole

Montering

Inde, Ude

Farve

Ass. farver

Tema - Skoler

Tysk

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.
envelopearrow-right