0
Legehus med påmonterede legehusplader med værkstedFire legehusplader med mekaniker motiv til ophængning på legehus
  • Legehus med påmonterede legehusplader med værksted
  • Fire legehusplader med mekaniker motiv til ophængning på legehus

Temaplader – Værksted, sæt med 4 stk.

2.995,00 kr. ekskl. moms

Indret legehuset med 4 stk. legehusplader, der hjælper børnene i gang med legen. Dette sæt med værksted hjælper børnene i gang med organiseret leg, som støtter deres sociale færdigheder og samarbejdsevner. Sættet indeholder fire vægplader i 3x 50x35 og 1x 35x50 cm, og kan monteres ude og inde.

2.995,00 kr. ekskl. moms

Indret legehuset med legehusplader, der hjælper børnene i gang med legen. Dette sæt med værksted hjælper børnene i gang med organiseret leg, som støtter deres sociale færdigheder og samarbejdsevner. Vores tematiserede plader til legehuse er med til at skabe klare rammer for fælles legemanuskripter og styrker de æstetiske rammer, således børnenes engagement og fastholdelse i legen styrkes.

Med dette sæt kan børnene udfolde sig som håndværker ved at lege, at de hamrer søm, skruer skruer i eller saver i træ på legepladsen. Det vil helt sikkert inspirere til gode rollelege, hvor børnene kan bruge mange timer på at agere håndværkere, der fikser installationerne på legepladsen.

Pakkerne indeholder
3 stk. temaplader i 50×35 cm
1 stk. temaplade i 35×50 cm

Pladerne er i en størrelse, der gør, at de kan passe til de fleste legehuse eller andre flader på legepladsen. Hvis I ønske en større løsning, så har vi også større legehusplader med værkstedstema. Uanset hvilke størrelse legehusplader, der passer bedst til jer, så vil de inspirere til sjove rollelege for børnene på legepladsen.

Kan monteres ude og inde.

Montering
Temapladerne har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
 Vi hjælper gerne dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Kontakt os på telefon 98 19 35 33 eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Legehusplade

Vælg størrelse

35×50 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Design

Værksted

envelopearrow-right