Visualisering af teknologiforståelse HOOK modellen til skolens gange og faglokaler.Visualisering af teknologiforståelse HOOK modellen til skolens gange og faglokaler.
 • Visualisering af teknologiforståelse HOOK modellen til skolens gange og faglokaler.
 • Visualisering af teknologiforståelse HOOK modellen til skolens gange og faglokaler.

Hookmodellen

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Styrk dine elevers evne til at tage informeret og kvalificeret valg i mødet med hverdagens teknologier. Hookmodellen demonstrerer, hvilke overvejelser der ligger bag, når en udvikler skal skabe vanedannende teknologi som eksempelvis apps.
Varenummer (SKU): HOOK001 Kategorier: ,
 • *Vælg produkttype

  *Størrelse

  Ryd

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Styrk dine elevers evne til at tage informeret og kvalificeret valg i mødet med hverdagens teknologier.

Med dette design kan I teste jeres viden i klassen, tale om jeres erfaringer og skabe gode vaner omkring brugen af teknologi. At kunne handle hensigtsmæssigt om mødet med hverdagens teknologier, er med til at styrke elevernes mulighed for at agere meningsfuldt i samfundet – bag skærmen og ude i virkeligheden.

Hookmodellen demonstrerer, hvilke overvejelser, der ligger bag, når en udvikler skal skabe vanedannende teknologi som eksempelvis apps. Giv eleverne indsigt i hvorfor og hvordan teknologi kan blive vanedannende. Lad eleverne være App-udviklere for en dag, og lad dem designe en app med Hook-modellens præmisser.

Designet kan fås på to forskellige produktmedier:

 • Akustikbillede med ramme, 90×120 cm og 120×180 cm, til et bedre lydmiljø.
 • Vægpladen måler 90×120 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Få mere ud af vores produkter ved at bruge vores kreative onlineunivers ’Klar Parat Læring’. Her finder du opgaver, materialer og ressourcer til akustikbillederne, så de kan indgå som en del af undervisningen.

Ud over dette er vores online platform spækket med undervisningsmaterialer til de fleste fag i grundskolen samt didaktiske og pædagogiske værktøjer, som skal styrke den almene klasseledelse og bidrage til at overskud i skoledagen – for både elever og lærere.

Montering
Læringstavler og akustikbilleder leverest med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan I selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Akustikprodukt, Læringstavle

Størrelse

90×120 cm, 120×180 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Blå

Tema - Skoler

Design og modeller

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.

Måske er du også interesseret i?

Forskellige sammen

4.995,00 kr. ekskl. moms

Motiverende citater

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Verdens flag 3

2.595,00 kr. ekskl. moms

Pride flag

2.995,00 kr. ekskl. moms

Læringskløften

3.190,00 kr. ekskl. moms

Konsonantklynger

2.190,00 kr. ekskl. moms

Afstand til solen

2.390,00 kr. ekskl. moms

Talslange

Fra 3.190,00 kr. ekskl. moms

Mål og vægt

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Rim

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Bevægelser

Fra 1.695,00 kr. ekskl. moms

Uncountable nouns

2.390,00 kr. ekskl. moms

Kosmisk år

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Tælle-hav

Fra 1.375,00 kr. ekskl. moms

Farveteori

Fra 1.750,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bil

2.395,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bi

2.395,00 kr. ekskl. moms

1 2 3 27
envelopearrow-right