709362709362
  • 709362
  • 709362

Tavlesvamp til glastavler - Sortbejdset.

347,00 DKK ekskl. moms

Elegant og magnetisk tavlesvamp med en overflade af sortbejdset ask. Tavlesvampen er i god kvalitet, med godt greb og med ekstra stærk integreret magnet, så den kan sidde fast på glastavler.
Varenummer (SKU): 709362 Kategori:

347,00 DKK ekskl. moms

Elegant og magnetisk tavlesvamp med en overflade af sortbejdset ask. Denne tavlesvamp har et eksklusivt udseende, der passer perfekt til de lækre glastavler.

Med den ekstra kraftige integrerede magnet er tavlesvampen specialudviklet til glastavler, da den kan nå gennem glasoverfladen og hæfte på den magnetiske bagplade. Du behøver derfor heller ikke separat opbevaring til tavlesvampen.

Før tavlesvampen bruges, anbefaler vi at vente cirka et minut, så blækket når at tørre. Dette sikrer at tavlesvampen ubesværet kan fjerne blækket og ikke efterlader streger.

Tavlesvampen måler 10x5x5 cm og kan rengøres med en fugtig klud. Der medfølger tre stk. udskiftelige filt-stykker til tavlesvampen.

Størrelse 10 × 5 × 5 cm
Farve

Sort

Måske er du også interesseret i?

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram