0
770810

Gulvfolie – Skofrit område, glade børn, 50×150 cm

1.295,00 kr. ekskl. moms

Brug denne gulvfolie til at gøre både børn og voksne opmærksomme på skofri zone. Folien måler 50x150 cm.
Varenummer (SKU): Skofri003 Kategorier: ,

1.295,00 kr. ekskl. moms

Brug denne gulvfolie til at gøre både børn og voksne opmærksomme på, at de er på vej ind i et skofrit område. Folien består både af visualiseringer, symboler og tekst. Visualiseringerne henvender sig primært til børn, og af den grund passer løsningen specielt godt til daginstitutioner, grundskoler og idrætshaller. Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve.

Folien måler 50×150 cm.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en folieløsning til dig. Hvis du er interesseret i gulvfolie eller andre typer folie, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

50×150 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

envelopearrow-right