Skiltning

Som virksomhed, skole eller daginstitution har du brug for at blive set. Synlighed skaber nemlig værdi. Det ved vi alt om hos EXAKT, og derfor kan vi levere alt fra simple toiletskilte til komplette facadeløsninger. Hos EXAKT finder du både store skilte, små skilte, pyloner og flag med logo, som kan gøre dit budskab tydeligt i hverdagens skilteskov.

Skilteproduktion - Skilte med signalværdi

Med et skilt har du mulighed for at reklamere og skabe opmærksomhed omkring dig og dit brand. Uanset om det er til en virksomhed, skole eller daginstitution er skilte den ultimative mulighed for at skabe blikfang og synlighed. Med en skilteløsning har du mulighed for at ramme din modtagergruppe med nyttig information, både ude- og indendørs. Når du vælger din skilteløsning, skal du gøre dig klart hvilken stil, der passer til dine omgivelser. Samtidig er det vigtigt at tage hensyn til modtageren, så dine skilte får den rigtige placering og den rigtige størrelse. Enkle budskaber er ofte at foretrække, eftersom de er nemmest for modtageren at afkode. Nogle gange kan et billede sige mere end tusinde ord, af den grund er illustrationer og piktogrammer ofte at foretrække.

Hos EXAKT vil vi gerne være dit skiltefirma. Vi har et bredt sortiment af skilte og kan producere alle former for tænkelige løsninger, hvor kun din fantasi sætter grænser for vores formåen. Vores brede sortiment af skilte gør at vi kan skræddersy en løsning, der passer netop til dit behov - husk at en skræddersyet løsning af skilte ikke er dyrere end standarder. Vi kan lave en samlet løsning, som omfatter både inde- og udendørs skiltning, der sikrer sammenhæng i din kommunikation med såvel medarbejdere som gæster af huset. Når vi producerer dit næste skilt, er det altid tilrettelagt til både formål, budskab og bygning. Hvis du mangler inspiration til, hvordan dit næste skilt kan se ud, har du mulighed for at tjekke vores galleri med kreative skilteløsninger til inde- og udendørs brug tilpasset din branche.

Det er vigtigt at vælge skiltetype ud fra både design og formål. Designet er vigtigt for øjet og skiltetypen er vigtig i forhold til skiltets anvendelse. Hvis indholdet ofte skal skiftes, er det en fordel at vælge en skiltetype, hvor det er nemt og hurtigt at tilgå og skifte indholdet. Andre gange er løsningen muligvis at hjælpe besøgende med et lille puf i den rigtige retning. Som dit skiltefirma er vi eksperter i helstøbte nudging- og wayfindingløsninger. Vi laver små og store skilteserier, skræddersyet til jeres hus, der sikrer at alle kan finde rundt, eller skubber adfærden i en ønsket retning. Flere vælger at kombinere et almindeligt skilt med folieprint. Det giver ofte en komplet løsning, især når vi taler nudging og wayfinding.

Skilte priser - Få altid gratis rådgivning hos EXAKT

Hos EXAKT har du altid mulighed for at få en af vores konsulenter forbi til at rådgive dig med din skilteløsning. Her har du mulighed for at få gode råd og vejledning omkring valg af skiltetype, placering og det grafiske layout – og vi hjælper naturligvis også med at måle op. Vi leverer skilte i alle størrelser, lige fra store facadeløsninger til små skilte der angiver om mødelokalet er optaget eller ledigt. Som med vores øvrige produkter bestræber vi os altid på at levere den bedste kvalitet, dette er såvel i selve skiltet og det grafiske layout, som i det materiale eller print der monteres på dit skilt.

Som dit skiltefirma er vi med dig hele vejen når du køber en skilteløsning. Vi rådgiver dig gerne fra start til slut i processen, i forhold til valg af skiltetype, design, indhold til dit skilt og montering - hos os, får du hele pakken. Uanset hvilke spørgsmål eller overvejelser du har, er vi altid behjælpelig med ekspertise og vejledning til valg af skilt. Vi anbefaler altid, at du som kunde tjekker op på retningslinjer for skiltning på netop din matrikel/lejemål.

Hos EXAKT kan vi være behjælpelige med at lave nyt logo, designe enkle budskaber, lave oversigtskort med henvisninger – eller ganske enkelt forny det skilt du allerede har. Vi har vores egen grafiske afdeling, hvor vores grafikere laver flotte skilte med udgangspunkt i dine designkrav. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller exakt@exakt.dk, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning til dit behov.

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram