0
Vælg mellem en magnetisk og en selvklæbende fotoramme til væggen i stilfuldt, sort design á 5 stk. i størrelsen 10x15 cm.

Exakt fotoramme+ selvklæbende, 5 stk.

328,00 kr. ekskl. moms

Hæng billeder nemt og enkelt med disse sorte selvklæbende fotorammer med skrivefelt. Dermed er der mulighed for at notere, hvornår billedet er taget eller hvad billedet forestiller. Hver ramme måler 12x19,5 cm i udvendige mål.
Varenummer (SKU): 301706 Kategorier: , Tags: ,

328,00 kr. ekskl. moms

Hæng billeder nemt og enkelt med disse sorte selvklæbende fotorammer med skrivefelt. Dermed er der mulighed for at notere navne, hvornår billedet er taget eller hvad billedet forestiller. Billedet fremstilles elegant og flot og skånes samtidig for snavs.

Det er hurtigt og nemt at udskifte indholdet i rammerne. Den transparente front åbnes og lukkes ved hjælp af en magnetisk ramme på indersiden. Klæbes op på alle glatte overflader og fjernes nemt igen uden at efterlade mærker.

Pakken indeholder 5 stk.

Udvendige mål: 12×19,5 cm
Billedmål:
10×15 cm
Tekstfelt:
 10×1,5 cm

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Selvklæbende magnetisk ramme

Antal pr. pakke

5 stk.

Vælg størrelse

10×15 cm

envelopearrow-right