0
710240 710243Påklædningsmagneter til whiteboardtavler i dagtilbuddet
  • 710240 710243
  • Påklædningsmagneter til whiteboardtavler i dagtilbuddet

Whiteboardtavle – Påklædningstavle inkl. tøjmagneter, 45×60 cm

2.090,00 kr. ekskl. moms

Skal vi have hue på i dag? Og hvad med sportstøj? De fleste børnehavepædagoger kender sikkert den slags spørgsmål, når børnene skal klædes på til en tur på legepladsen. Med påklædningstavlen kan du ved hjælp af det magnetiske tøj nemt vise børnene, om de skal have shorts, bukser eller flyverdragt på, når de skal lege udenfor. På den måde er tavlen også en god anledning til at tale med børnene om de skiftende årstider og forskelligt vejr.
Varenummer (SKU): SL710242 Kategorier: , Tags: , , , , , , , , , , ,

2.090,00 kr. ekskl. moms

Skal vi have hue på i dag? Og hvad med sportstøj? De fleste der arbejder i dagtilbuddet kender sikkert den slags spørgsmål, når børnene skal klædes på til en tur på legepladsen. Med påklædningstavlen kan du ved hjælp af det magnetiske tøj nemt vise børnene, om de skal have shorts, bukser eller flyverdragt på, når de skal lege udenfor. På den måde er tavlen også en god anledning til at tale med børnene om kroppen og på samme tid de skiftende årstider og forskelligt vejr. Der er både en pige- og en drengefigur på tavlen og tøj der passer til dem begge.

Tavlen leveres inklusiv 42 stk. tøjmagneter. Disse kan dog også købes separat.

Ønsker du en anden størrelse end standardmålene, er du velkommen til at kontakte os.

Leveres med følgende tilbehør:

Du kan med fordel tilkøbe det mest basale tilbehør til whiteboardtavlen i form af et lille eller et stort tilbehørssæt.

Materiale

  • Aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner
  • Stålkeramisk overflade med design
  • Magnetisk og skrivbar overflade

10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.

FSC®
Whiteboardet er FSC-certificeret. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC Logo forsvarligt skovbrug

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering

Har du ikke mod på selv at montere whiteboardtavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Ved tavler større end 120 x 150 cm anbefales selvskærende skruer i toppen af beslagene.
Find og download monteringsvejledning til dit whiteboard her.

Kontakt EXAKT 

Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer whiteboardtavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Whiteboard

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

Vælg størrelse

45×60 cm

envelopearrow-right