0
Motorikrondeller til at øve motorik og motivere til aktivitet

Farvede Motorikrondeller

1.640,00 kr. ekskl. moms

Placer motorikrondellerne efter eget ønske og skab et gulvareal til motorisk udfoldelse. Rondellerne leveres som løse dele og giver derfor stor frihed til at være kreativ med indretningen. Pakken indeholder 6 x 4 stk. med målene Ø20 cm.
Varenummer (SKU): Prikker001 Kategorier: , ,

1.640,00 kr. ekskl. moms

Skab et sundt og aktivt lege- og læringsmiljø i daginstitutionen. Placer motorikrondellerne efter eget ønske og skab et gulvareal til motorisk udfoldelse. Rondellerne leveres som løse dele og giver derfor stor frihed til at være kreativ med indretningen.

Brug rondellerne til at lave en hoppebane eller et spil, hvor fødder og hænder skal placeres på bestemte farver – du bestemmer! Rondellerne fungere som store klistermærker og kan klæbes på plane gulve, blot de er rengjort inden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Denne gulvfolie opfordrer til aktiv læring og motorik, og er derfor i overensstemmelse med læreplanstemaet ‘Krop, sanser og bevægelse’.

Pakken indeholder 6 x 4 stk.

Mål: Ø20 cm

Materiale
Farvet folie

Montering
Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. 

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema - Dagtilbud

Farvelæring, Krop og bevægelse, Motorik, Spil og lege

envelopearrow-right