0
den lille tabel 1000x1000 g 1den lille tabel 1000x1000 g 1
 • den lille tabel 1000x1000 g 1
 • den lille tabel 1000x1000 g 1

Den lille tabel

Fra 1.750,00 kr. ekskl. moms

Et inspirerende og sjovt læringsmiljø hjælper med at fange børnenes interesse for de forskellige fag og giver mulighed for alternative undervisningsformer, der appellerer til forskellige typer af indlæring. Dette design illustrerer den lille tabel en sjov måde. Vælg mellem flere produktmedier.
Varenummer (SKU): Tabel004 Kategorier: , Tags: , , , , ,
 • *Vælg størrelse

  *Vælg produkttype

  Reset options

Fra 1.750,00 kr. ekskl. moms

Gå på opdagelse i tabellernes verden med dette design, hvor børnene får et visuelt overblik over tabellerne fra 1-10. Designet er lavet som en oversigt over den lille tabel, og er derfor særdeles velegnet til skoler, hvor den vil indgå som en sjov og lærerig informationsløsning i skolegården, gangarealer eller klasselokaler. At kunne den lille tabel er en af de mest basale færdigheder indenfor matematikken, og med dette design kan I hjælpe de elever, der normalt har det svært ved multiplikation.

Med dette lærerige design kan du nemt præge børnene til at lære mere om tal og den lille tabel i frikvartererne. Det synlige overblik gør det lettere for eleverne at øve tabellerne, og vil på sigt inspirere og hjælpe dem til at blive mere selvsikre i de enkelte tabeller. Og det er endda, uden de selv er klar over det. For med designet kan I arbejde med ubevidst tilegnelse af læring, hvor løsningen i blot dens tilstedeværelse vil hjælpe eleverne til blandt andet bedre at kunne forstå de drilske syv- og ottetabel. Løsningen skal blot monteres synligt og let tilgængeligt for børnene, så vil den understøtte jeres arbejde med indirekte læring.

‘Den lille tabel’ er lavet i samme design som vores Afrunding, og de er derfor oplagte at benytte sammen.

Designet kan fås på tre forskellige produktmedier:

 • Akustikbillede med ramme, 120×120 cm, til et bedre lydmiljø i institutionen – yderst brugbart, når en af stuerne skal i gang med fællessang
 • Vægplade 100×100 og 120×120 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel. Kan monteres ude og inde.
 • X-rammen i størrelserne 100×100 og 120×120 cm.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan I selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Vælg størrelse

100×100 cm, 120×120 cm

Produkttype

Akustikprodukt, Vægplade, X-ramme

Fag

Matematik

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Hvid

Tema - Skoler

Tabeller

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.
envelopearrow-right