0
Oversigt over mål og vægt på vægplade til skolens madkundskabslokalerOversigt over mål og vægt på vægplade til skolens madkundskabslokaler
  • Oversigt over mål og vægt på vægplade til skolens madkundskabslokaler
  • Oversigt over mål og vægt på vægplade til skolens madkundskabslokaler

Mål og vægt 2, flere størrelser

Fra 990,00 kr. ekskl. moms

Hvor mange gram vejer en deciliter mel? Hvor mange milliliter er der i en liter? Den smarte vægplade med forskellige mål og vægt hjælper dig med at omregne almindelige måleenheder.
Varenummer (SKU): Mål002 Kategorier: ,

Fra 990,00 kr. ekskl. moms

Øg læringspotentialet i skolekøkkenet med denne fantastiske vægplade. Designet kan bruges til omregning af mål og vægt og hjælper derfor eleverne med at finde ud af det matematiske aspekt af madlavningen. Du kan med fordel anvende den som informationstavle i skolekøkkenet, hvor den kan bidrage til bedre forståelse i madkundskabstimerne. Derudover vil den også være nyttig i matematiktimerne, hvor man skal lære om diverse måleenheder.

Hvor meget vejer 1 deciliter kokosmel? Og hvor mange milliliter er der i 1 deciliter? Det kan nogle gange være svært at huske, hvordan forskellige mål og vægt skal omregnes. Dette design viser vægten af 1 deciliter af forskellige typer fødevarer samt en omregner med liter, deciliter og milliliter. Tavlen er farverig med flotte afdæmpede og vil derfor, udover at være en lærerig informationstavle for eleverne, også bidrage til at give liv til væggene, skabene osv.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

100×100 cm, 50×50 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Tema - Skoler

Mad

Farve

Grå

envelopearrow-right