0
Oversigt over mål og vægt på læringstavle, vægplade til skolens madkundskabstimerOversigt over mål og vægt på læringstavle, vægplade til skolens madkundskabstimer
  • Oversigt over mål og vægt på læringstavle, vægplade til skolens madkundskabstimer
  • Oversigt over mål og vægt på læringstavle, vægplade til skolens madkundskabstimer

Mål og vægt, flere størrelser

Fra 1.390,00 kr. ekskl. moms

Denne vægplade viser vægten af 1 deciliter af forskellige typer fødevarer samt en omregner med liter, deciliter og milliliter. Vælg mellem 70 x 100 cm eller 150 x 200 cm.
Varenummer (SKU): K790716 Kategorier: ,

Fra 1.390,00 kr. ekskl. moms

Øg læringspotentialet i skolekøkkenet med denne fantastiske vægplade. Tavlen kan bruges til omregning af mål og vægt og hjælper derfor eleverne med at finde ud af det matematiske aspekt af madlavningen. Du kan med fordel anvende den som informationstavle i skolekøkkenet, hvor den kan bidrage til bedre forståelse i madkundskabstimerne. Derudover vil den også være nyttig i matematiktimerne, hvor man skal lære om diverse måleenheder.

Hvor meget vejer 1 deciliter kokosmel? Og hvor mange milliliter er der i 1 deciliter? Det kan nogle gange være svært at huske, hvordan forskellige mål og vægt skal omregnes. Dette design viser vægten af 1 deciliter af forskellige typer fødevarer samt en omregner med liter, deciliter og milliliter. Tavlen er farverig med flotte afdæmpede og vil derfor, udover at være en lærerig informationstavle for eleverne, også bidrage til at give liv til væggene, skabene osv.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

150×200 cm, 70×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Tema

Mad

Farve

Orange

Tema - Skoler

Mad

envelopearrow-right