0
Legehus politi763111 PladePolitiSkilt763112 PladePolitiFaengsel763113 PladePolitiAfhoering763114 PladePolitiKontor
  • Legehus politi
  • 763111 PladePolitiSkilt
  • 763112 PladePolitiFaengsel
  • 763113 PladePolitiAfhoering
  • 763114 PladePolitiKontor

Legezone – Politi, sæt med 4 stk.

5.620,00 kr. ekskl. moms

Kalder alle politifolk, der har været en tyv på spil! Fang forbryderne og smid dem i fængsel. Med dette legezone sæt, har du mulighed for at skabe et inspirerende legeområde på dagtilbuddets legeplads og indendørs legeområder. Sættet indeholder fire vægplader i 2x 70x100 cm, 1x 30x150 cm og 1x 95x62 cm.

5.620,00 kr. ekskl. moms

Kalder alle politifolk, der har været en tyv på spil! Fang forbryderne og smid dem i fængsel. Inspirer til sjove rollelege for børnene med dette skiltesæt med alt til en moderne politistation. Det vil helt sikkert inspirere til gode rollelege, hvor børnene kan bruge mange timer på at agere politi og røvere. Løsningen er perfekt til dagtilbud, hvor du kan upcycle slidte skure og legehuse, og give dem helt nyt liv som kombineret politistation og fængsel. Et godt eksempel på dette ses i billederne ovenfor. Det er selvfølgeligt også muligt at montere vægpladerne indenfor, for på den måde at rammesætte legene i de indendørs legeområder.

Med de mange timer, der skal bruges udenfor på legepladsen, er der høje krav til børnenes evner til at igangsætte og fastholde lege. Ved at iværksætte en målrettet indsats af indretning af legehusene og udvalgte områder på legepladsen genskabes de legerum, som børnene interagerer med indenfor, og de får hermed bedre mulighed for selvstændigt at sætte gang i aktiviteter. Denne løsning indeholder fire forskellige vægplader, disse indbefatter et stort ‘Politi’ skilt, to billeder indefra stationen og slutteligt en plade med to forbrydere bag lås og slå. Designet opfordrer til af talrige rollelege som politifolk og røvere, hvilket kan holde børnene beskæftiget med gode og lærerige lege i timevis. De kan eksempelvis køre udrykning i deres mooncars, smide hinanden i ‘fængsel’ på politigården og meget mere. Disse rollelege er med til at udvikle børnenes sociale kompetencer, fantasi og meget andet.

Løsningen er med til at styrke, at “Læringsmiljøet skal understøtte børns lyst til at lege, udforske og eksperimentere”, som der beskrevet står i den styrkede pædagogiske læreplan.

Sættet inkluderer fire forskellige skilteplader

  • Politiskilt 30×150 cm
  • Politi afhøring 70×100 cm
  • Politi kontor 70×100 cm
  • Politi fængsel 100×100 cm

Hvis du kun er interesseret i enkelte af de fire tavler, så kontakt os på telefon 98 19 35 33 eller send os en mail med dine foretrukne tavler til exakt@exakt.dk.

Montering
Vægpladerne har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt Exakt
Dette er blot en af vores standarder, men vi kan også tilbyde en skræddersyet løsning, der passer til jeres legehus. Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Antal

4 stk.

Vælg størrelse

100×100 cm, 30×150 cm, 70×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Ass. farver

Tema - Dagtilbud

Børnenes 112, Legezone

envelopearrow-right