0
Legehus Gartneri763133 PladeGartneriBuketter763134 PladeGartneriHylder763131 PladeGartneriSkilt763132 PladeGartneriVindue
  • Legehus Gartneri
  • 763133 PladeGartneriBuketter
  • 763134 PladeGartneriHylder
  • 763131 PladeGartneriSkilt
  • 763132 PladeGartneriVindue

Legezone – Gartneri, sæt med 4 stk.

5.620,00 kr. ekskl. moms

Inspirer til sjove rollelege for børnene med dette skiltesæt med alt til gartneriet. Løsningen er perfekt til upcycling slidte skure og legehuse, og vil give helt nyt liv til legepladserne i dagtilbud. De fire vægplader kan monteres både ude og inde. Sættet indeholder fire vægplader i 2x 70x100 cm, 1x 30x150 cm og 1x 95x62 cm.

5.620,00 kr. ekskl. moms

Blomsterne skal vandes, græsset skal slås og buskene skal trimmes! Nu åbnes helt nyt gartneri på dagtilbuddets legeplads. Inspirer til sjove rollelege for børnene med dette skiltesæt med alt til gartneriet. Det vil helt sikkert inspirere til gode rollelege, hvor børnene kan bruge mange timer på at agere gartnere eller blomsterhandlere. Løsningen er perfekt til dagtilbud, hvor du kan upcycle slidte skure og legehuse, og give dem helt nyt liv som gartneri. Et godt eksempel på dette ses i billederne ovenfor. Det er også muligt at montere vægpladerne indenfor, for på den måde at rammesætte legene i de indendørs legeområder.

Med de mange timer, der skal bruges udenfor på legepladsen, er der høje krav til børnenes evner til at igangsætte og fastholde lege. Ved at iværksætte en målrettet indsats af indretning af legehusene og udvalgte områder på legepladsen genskabes de legerum, som børnene interagerer med indenfor, og de får hermed bedre mulighed for selvstændigt at sætte gang i aktiviteter. Denne løsning indeholder fire forskellige vægplader, disse indbefatter et stort ‘Gartneri’ skilt, et vinduesskilt med smugkig til gartnerens mange blomster og planter, og to skilte med hylder med kæmpe udvalg af de smukkeste buketter, blomster og planter. Designet indbyder til rollelege, hvor børnene kan lege blomsterforhandler. Disse rollelege er med til at udvikle børnenes sociale kompetencer, fantasi og meget andet.

Løsningen er med til at styrke, at “Læringsmiljøet skal understøtte børns lyst til at lege, udforske og eksperimentere”, som der beskrevet står i den styrkede pædagogiske læreplan.

Sættet inkluderer fire forskellige vægplader

  • Gartneri skilt 30×150 cm
  • Gartneri buketter 70×100 cm
  • Gartneri hylder 70×100 cm
  • Gartneri vindue 100×100 cm

Hvis du kun er interesseret i enkelte af de fire tavler, så kontakt os på telefon 98 19 35 33 eller send os en mail med dine foretrukne tavler til exakt@exakt.dk.

Montering
Vægpladerne har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt Exakt
Dette er blot en af vores standarder, men vi kan også tilbyde en skræddersyet løsning, der passer til jeres legehus. Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Vægplade

Antal

4 stk.

Vælg størrelse

100×100 cm, 30×150 cm, 70×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Grøn

Tema - Dagtilbud

Flora, Legezone

envelopearrow-right