0
Upcyclet legehus med legezonen Bager til dagtilbud og skole. Består af diverse skilteplader.763121 PladeBagerSkilt763123 PladeBagerBroedhylde763124 PladeBagerKagehyldeSkilteplade med Bagerens prisliste til legezonen, Bager. Perfekt til dagtilbuddet.
  • Upcyclet legehus med legezonen Bager til dagtilbud og skole. Består af diverse skilteplader.
  • 763121 PladeBagerSkilt
  • 763123 PladeBagerBroedhylde
  • 763124 PladeBagerKagehylde
  • Skilteplade med Bagerens prisliste til legezonen, Bager. Perfekt til dagtilbuddet.

Legezone – Bager, sæt med 4 stk.

5.620,00 kr. ekskl. moms

Inspirer til sjove rollelege for børnene med dette skiltesæt med alt til bageren. Løsningen er perfekt til upcycling slidte skure og legehuse, og vil give helt nyt liv til legepladserne i dagtilbud. De fire vægplader kan monteres inde og ude. Sættet indeholder fire vægplader i 2x 70x100 cm, 1x 30x150 cm og 1x 95x62 cm.
Varenummer (SKU): SL763121 Kategorier: , Tags: , , , ,

5.620,00 kr. ekskl. moms

Så skal der bages ‘mudderboller’ og ‘sandkage’! Inspirer til sjove rollelege for børnene med dette skiltesæt med alt til bageren. Det vil helt sikkert inspirere til gode rollelege, hvor børnene kan bruge mange timer på at agere bager og ‘bage’ ‘sandkager’ og ‘mudderboller’ til hinanden og pædagogerne. Løsningen er perfekt til dagtilbud, hvor du kan upcycle slidte skure og legehuse, og give dem helt nyt liv som bagerbutik. Et godt eksempel på dette ses i billederne ovenfor. Det er selvfølgeligt også muligt at montere vægpladerne indenfor, for på den måde at rammesætte legene i de indendørs legeområder.

Med de mange timer, der skal bruges udenfor på legepladsen, er der høje krav til børnenes evner til at igangsætte og fastholde lege. Ved at iværksætte en målrettet indsats af indretning af legehusene og udvalgte områder på legepladsen genskabes de legerum, som børnene interagerer med indenfor, og de får hermed bedre mulighed for selvstændigt at sætte gang i aktiviteter. Denne løsning indeholder fire forskellige vægplader, disse indbefatter et stort ‘Bager’ skilt, et vindue med en masse delikate brød og kager, samt to ensartet hylder med alverdens brød, lagkager og tærter. Designet indbyder til rollelege, hvor børnene kan lege bager eller kunde i en bagerforretning. Disse rollelege er med til at udvikle børnenes sociale kompetencer, fantasi og meget andet.

Løsningen er med til at styrke, at “Læringsmiljøet skal understøtte børns lyst til at lege, udforske og eksperimentere”, som der beskrevet står i den styrkede pædagogiske læreplan.

Sættet inkluderer fire forskellige vægplader

  • Bager skilt 30×150 cm
  • Bager brødhylde 70×100 cm
  • Bager kagehylde 70×100 cm
  • Bager prisliste 100×100 cm

Hvis du kun er interesseret i enkelte af de fire tavler, så kontakt os på telefon 98 19 35 33 eller send os en mail med dine foretrukne tavler til exakt@exakt.dk.

Montering
Vægpladerene har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere vægpladerne, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt Exakt
Dette er blot en af vores standarder, men vi kan også tilbyde en skræddersyet løsning, der passer til jeres legehus. Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Antal

4 stk.

Vælg størrelse

100×100 cm, 30×150 cm, 70×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Orange

Tema - Dagtilbud

Legezone, Mad

envelopearrow-right