0
Laeringstavle Teksttyper

Teksttyper

3.090,00 kr. ekskl. moms

Øg elevernes genrekendskab og gør det nemt for eleverne at få et overblik over de forskellige teksttyper som de anvender og analyserer i timerne. Med dette vægplade får børnene et fuldt overblik over teksttyper og de genretyper, der er tilknyttet dem.
Varenummer (SKU): 790864 Kategorier: , ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

3.090,00 kr. ekskl. moms

Øg elevernes genrekendskab og gør det nemt for eleverne at få et overblik over de forskellige teksttyper som de anvender og analyserer i timerne. Med dette design får børnene et fuldt overblik over teksttyper og de genretyper, der er tilknyttet dem. Du kan derfor med fordel montere designet  i klasselokalet og anvende den som læringsredskab til dansktimerne. 

Designet viser syv forskellige teksttyper: instruerende, forklarende, beskrivende, berettende, fortællende, argumenterende og reflekterende. Til hver teksttype er der givet eksempler på specifikke tekstgenre, der er omfattet af de forskellige teksttyper. Dette gør det nemt for eleverne at skabe en dybere forståelse for teksttyperne og øger deres genrekendskab.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs. 

‘Teksttyper’ måler 80×200 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk plade, hvilket gør den robust og fleksibel.
 

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

80×200 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Hvid

Tema - Skoler

Analysemodeller

envelopearrow-right