0
skilteplade Udskaering kylling

Udskæring af kylling

1.350,00 kr. ekskl. moms

Med dette design giver du børnene et relevant indblik i, hvor de forskellige stykker kød, som I anvender i madkundskab, kommer fra på kyllingen. Du kan passende montere tavlen i madkundskabslokalet. Vægpladen er konturskåret og måler 50x50 cm.
Varenummer (SKU): 790839 Kategorier: ,

1.350,00 kr. ekskl. moms

Lær eleverne om kyllingens udskæringer og illustrer hvor brystfileten og overlåret sidder, og hvilke tilberedninger der kommer fra hvilke udskæringer. Med denne vægplade giver du børnene et relevant indblik i, hvor de forskellige stykker kød, som I anvender i madkundskab, kommer fra på dyrets krop. Du kan passende montere tavlen i madkundskabslokalet, så skolebørnene kan anvende den som informationstavle i undervisningen. 

Tavlen er konturskåret og har form som en kylling. Her finder du en oversigt over dyrets mest populære udskæringer anvendt i madlavning. Heriblandt: Bryst, Vinge, Lår og Overlår. Brug tavlen direkte i din undervisning, når du lærer eleverne om de smage, tekstur og anvendelsesmuligheder, der kommer fra de forskellige udskæringer af kyllingen.

Du kan med fordel kombinere denne vægplade med de to lignende design om dyrenes udskæringer, ‘Udskæring Ko’ og ‘Udskæring Gris‘. 

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs. 

Vægpladen er konturskåret og måler 50×50 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk plade, hvilket gør den robust og fleksibel.
 

Montering
Vægpladen er konturskåret og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Konturskåret vægplade

Vælg størrelse

50×50 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Rød

Tema - Skoler

Mad

envelopearrow-right