790802 skilteplade Mentalt tjekin 1000x700.jpeg 1

Mentalt Tjek-in

1.390,00 DKK ekskl. moms

Dette design er en del af vores "Trivsel-sæt". Der udover dette design også indbefatter 'Konflikthjælper'. Lige nu kører vi med et tilbud på vægplader i dette sæt - 1x Konflikthjælper 100x175 cm + 1x Mentalt Tjek-in 100x70 cm for kun 3.495,-
Varenummer (SKU): Tjekln001 Kategori:
Ryd

1.390,00 DKK ekskl. moms

Med denne vægplade kan du have fokus på elevernes mentale sundhed og trivsel. Skab rammer, som skaber de bedste betingelser for, at børn og unge lærer at leve et mentalt sundt liv. Signaler at det er okay at spørge om hjælp, og at der er hjælp at hente. Læringstavlen måler 100x70 cm.

Med denne vægplade kan du have fokus på elevernes mentale sundhed og trivsel. Skab rammer, som skaber de bedste betingelser for, at børn og unge lærer at leve et mentalt sundt liv. Signaler at det er okay at spørge om hjælp, og at der er hjælp at hente. Bliv bedre til at spotte de elever som har brug for en ekstra hånd, og giv eleverne mulighed for at reflektere og mærke efter, hvordan de har det.

Lad læringstavlen bidrage til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Læringstavlen kan bruges, som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

Vægpladen måler 100x70 cm.

Forslag

  • Lad eleverne lave et mentalt tjek-in, når de kommer i skole. Anvend Post-it eller billeder med eleverne ansigter. Lad dem lave et mentalt tjek-ud, når de går hjem igen.
  • For større anonymitet, kan eleverne skrive på bagsiden af en Post-it, så de andre elever ikke kan se navnet. Læreren samler sedlerne ind, og kan tage en snak med de elever, som giver udtryk for at være kede af det eller nedtrykte. Det bliver nemmere at spotte de elever, som har brug for en ekstra hånd.
  • Brug læringstavlen som data i forhold til at have fokus på en eller flere elevers mentale helbred over en periode.
  • Lad eleverne selv være opmærksom på gode og dårlige dage – brug denne data i læringssamtaler med eleven eller med forældre.
  • Brug tavlen til at tale åbent om mental sundhed, og hvad man kan gøre, for at forbedre sin mentale sundhed.

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Størrelse

100x70 cm

Lignende produkter

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right