Klasseledelsesværktøj med læringspyramiden

Læringspyramiden

1.850,00 DKK ekskl. moms

Med ”Læringspyramiden” kan læreren visualisere, hvordan man lærer bedst. Eleverne kan blive nysgerrig på deres eget læringsudbytte, og får mulighed for at reflektere over deres egen læreproces alene og i samspil med andre.
Varenummer (SKU): 790805 Kategori:
Ryd
  • *Vælg produktmedie

    *Størrelse

    Ryd

1.850,00 DKK ekskl. moms

Brug Læringspyramiden som et visuelt redskab til at inddrage, aktivere og engagere eleverne i undervisningens form og indhold. Med ”Læringspyramiden” kan læreren visualisere, hvordan man lærer bedst. Eleverne kan blive nysgerrig på deres eget læringsudbytte, og får mulighed for at reflektere over deres egen læreproces alene og i samspil med andre.

Brug læringspyramiden som visuelt støtteværktøj, når eleverne skal skifte mellem arbejdsformer. Stil kritiske spørgsmål og engager dem ved at spørge ind til værktøjet: ”Hvorfor skal vi lave gruppearbejde om dette emne”? Eleven ser på Læringspyramiden og svarer: “Fordi jeg lærer mere ved at tale om det, jeg lærer” eller “fordi jeg lærer meget af at lære andre om emnet”. På denne måde kan læreren nemt tydeliggøre sine forventninger til eleverne, fjerne usikkerhed omkring aktivitetens formål og skabe et naturligt flow mellem aktiviteterne.

Lad Læringspyramiden bidrage til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Læringstavlen kan bruges, som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

Tavlen måler 100x100 cm.

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Læringstavle

Størrelse

100x100 cm

Måske er du også interesseret i?

Mentalt Tjek-in

Fra 1.390,00 DKK ekskl. moms

Konflikthjælper/starter

Fra 1.495,00 DKK ekskl. moms

Klar til undervisning

1.090,00 DKK ekskl. moms

Gode læringssætninger

Fra 1.995,00 DKK ekskl. moms

Hvad har jeg lært?

Fra 1.390,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram