0

Læringskløften

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Læring er ikke altid simpelt og ligetil. Det er vigtigt at eleverne forstår, at læring er en proces, og at det er naturligt at fejle i denne proces, inden man finder succes. Med dette design kan I visualisere overfor børnene, at læring er som en kløft, der skal krydses.
Varenummer (SKU): Læringskløft001 Kategorier: , , , Tags: , , ,
  • *Vælg størrelse

    *Vælg produkttype

    Reset options

    *Obs: Prisen på rammen bliver tilføjet i indkøbskurven

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Læring er ikke altid simpelt og ligetil. Det er vigtigt at eleverne forstår, at læring er en proces og at det er naturligt at fejle i denne proces, inden man finder succes. Med dette design kan I visualisere overfor børnene, at læring er som en kløft, der skal krydses. Du kan med fordel montere analogien om læringskløften i skolens inde- eller udemiljø for at inspirere eleverne og vise, at bare fordi de ikke forstår noget i første omgang, kan man godt komme videre og nå i mål. Dette er med til at fremme den faglige indretning i et visuelt undervisningsmiljø.

Designet viser læring som en kløft, hvor målet er at nå over til den anden side. Processen er nøje beskrevet, og illustrerer de oplevelser man støder på undervejs i læringsprocessen. Accepter dine fejl, kom videre, få hjælp og i sidste ende opnå en forståelse. Det er et fantastisk budskab, som hjælper dig med at motivere og inspirere dine elever til at lære, også når alt virker uoverskueligt. 

Vælg mellem følgende af vores produkttyper i forskellige størrelser:

  • Akustikbillede med ramme, findes i størrelserne 150×120 & 180×120 cm og bidrager til et bedre lydmiljø.
  • Akustik skærmvægfindes i størrelserne 150×120 & 180×120 cm. Ben medfølger.
  • Vægplade, findes i størrelserne 150×120, 200×100 & 200×120. Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust. Kan monteres ude og inde.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. I kan selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering. 

Skærmvæggen leveres usamlet og inkl. fødder, så skærmvæggen kan flyttes, hvis der enten opstår nye eller skiftende behov for lyddæmpning.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme. Hvis du er interesseret i designet på andre produktmedier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Vælg størrelse

150×120 cm, 180×120 cm, 200×100 cm, 200×120 cm

Produkttype

Akustikprodukt, Skærmvæg, Vægplade

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Blågrøn

Dæmper støjniveauet i rummet og kan ved hjælp af design give et visuelt æstetisk udtryk.

Lydabsorbenten er absorptionsklasse A aW 0,95.

De lyddæmpende tavler er lavet med en kerne af mineraluld, som er kapslet inde mellem en forside og bagside af flis. Absorbenten er godkendt som klasse A materiale i henhold til MK 6.31/0805. Den er svanemærket og kan genbruges 100%. Den er desuden PCV-fri. Absorbenten er blevet tildelt Indeklima Mærket og anbefales af det svenske Astma og Allergi Forbund.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
Der medfølger skruer og vejledning til montering når I modtager akustikrammen.

Rengøring
Akustikbilledet kan tørres over med en tør klud.

En lydregulerende skærmvæg er ideel til både lydregulering og rumopdeling. Støjen opfanges der hvor den opstår, når jeres rum inddeles i mindre lydrum. Skærmvæggen er produceret således at fronten let kan tages af og udskiftes, hvilket giver dig mulighed for at udskifte udsmykningen, uden at skulle udskifte hele skærmvæggen. Vi anbefaler altid at købe skærmvæggen med fødder fremfor hjul, da disse gør den mere stabil.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
Der medfølger skruer og vejledning til montering af fødderne, når I modtager jeres ordre.

Rengøring
Skærmvæggen kan tørres over med en tør klud. Alternativt kan skærmvæggen også tåle at blive støvsuget én gang om ugen.

Med vægplader har I mulighed for at udsmykke jeres inde- og udearealer med flotte designs, som skal tale ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af leg. Brug vægplader til at skabe lige præcis de miljøer I drømmer om.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
Vægplader
 leveres med for borede huller, der sikrer en nem og sikker montering. Vægpladerne kan modstå selv det værste vind og vejr, og kan dermed med fordel monteres udenfor.

Rengøring
Vægpladen kan tåle at blive tørret over med en våd klud.

envelopearrow-right