0

Konsonantklynger

Fra 2.190,00 kr. ekskl. moms

Med denne liste over danske konsonantklynger kan du lære eleverne hvilke konsonanter, der umiddelbart kan sættes sammen uden vokaler. Det er et fantastisk læringsværktøj til danskundervisningen, hvor eleverne eventuelt kan forsøge at danne ord ud fra klyngerne.
Varenummer (SKU): Konsonanter001 Kategorier: , Tags: , , , , , ,
  • *Vælg størrelse

    *Vælg produkttype

    Reset options

    *Obs: Prisen på rammen bliver tilføjet i indkøbskurven

Fra 2.190,00 kr. ekskl. moms

Med denne liste over danske konsonantklynger kan du lære eleverne hvilke konsonanter, der umiddelbart kan sættes sammen uden vokaler. Det er et fantastisk læringsværktøj til danskundervisningen, hvor eleverne eventuelt kan forsøge at danne ord ud fra klyngerne, og som en gennemgående påmindelse til når de lærer at stave. Du kan derfor med fordel montere denne vægplade i klasselokalet, så børnene har mulighed for at anvende den i timerne. 

På tavlen kan man se samtlige 32 konsonantklynger, som man ville kunne støde på i det danske sprog. Til hver enkelt er der givet et skriftligt eksempel: ‘bl-’ som i blå, ‘kj-’ som i kjole osv. Derudover er disse eksempler og visualiseret i form af fine illustrationer. 

Vælg mellem følgende af vores produktmedier i forskellige størrelser:

  • Akustikbillede med ramme, findes i størrelserne 150×120 & 180×120 og bidrager til et bedre lydmiljø.
  • Akustik skærmvægfindes i størrelserne 150×120 & 180×120 cm. Ben medfølger.
  • Vægplade, findes i størrelserne 130×70, 150×120 & 200×120. Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust. Kan monteres ude og inde.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme. Hvis du er interesseret i designet på andre produktmedier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Vælg størrelse

130×70 cm, 150×120 cm, 180×120 cm, 200×120 cm

Produkttype

Akustikprodukt, Skærmvæg, Vægplade

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Hvid

Dæmper støjniveauet i rummet og kan ved hjælp af design give et visuelt æstetisk udtryk.

Lydabsorbenten er absorptionsklasse A aW 0,95.

De lyddæmpende tavler er lavet med en kerne af mineraluld, som er kapslet inde mellem en forside og bagside af flis. Absorbenten er godkendt som klasse A materiale i henhold til MK 6.31/0805. Den er svanemærket og kan genbruges 100%. Den er desuden PCV-fri. Absorbenten er blevet tildelt Indeklima Mærket og anbefales af det svenske Astma og Allergi Forbund.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
Der medfølger skruer og vejledning til montering når I modtager akustikrammen.

Rengøring
Akustikbilledet kan tørres over med en tør klud.

En lydregulerende skærmvæg er ideel til både lydregulering og rumopdeling. Støjen opfanges der hvor den opstår, når jeres rum inddeles i mindre lydrum. Skærmvæggen er produceret således at fronten let kan tages af og udskiftes, hvilket giver dig mulighed for at udskifte udsmykningen, uden at skulle udskifte hele skærmvæggen. Vi anbefaler altid at købe skærmvæggen med fødder fremfor hjul, da disse gør den mere stabil.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
Der medfølger skruer og vejledning til montering af fødderne, når I modtager jeres ordre.

Rengøring
Skærmvæggen kan tørres over med en tør klud. Alternativt kan skærmvæggen også tåle at blive støvsuget én gang om ugen.

Med vægplader har I mulighed for at udsmykke jeres inde- og udearealer med flotte designs, som skal tale ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af leg. Brug vægplader til at skabe lige præcis de miljøer I drømmer om.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
Vægplader
 leveres med for borede huller, der sikrer en nem og sikker montering. Vægpladerne kan modstå selv det værste vind og vejr, og kan dermed med fordel monteres udenfor.

Rengøring
Vægpladen kan tåle at blive tørret over med en våd klud.

envelopearrow-right