790804 skilteplade undervisningsparat 600x900

Klar til undervisning

1.090,00 DKK ekskl. moms

Få en god start på timen og skab gode klasserumsstrategier ved at lade eleverne orientere sig med læringstavlen ”Klar til undervisning”. De visuelle udtryk guider og hjælper eleverne til hvad de skal gøre, når de kommer ind fra frikvarter eller møder i skole.
Varenummer (SKU): 790804 Kategori: Tag:
Ryd
  • *Vælg produktmedie

    *Størrelse

    Reset options

1.090,00 DKK ekskl. moms

Få en god start på timen og skab gode klasserumsstrategier ved at lade eleverne orientere sig med læringstavlen ”Klar til undervisning”. Forskning viser, at den gode start på timen og den gode stemning er vigtigt for indlæring, da den styrker muligheden for lagring af viden i langtidshukommelsen.

Læringstavlen understøtter det almene og det specielle i klasseværelset. Tavlens fem udsagn understøttes af en enkel og tydelig grafik, som gør det nemt at følge og forstå anvisningerne. De visuelle udtryk guider og hjælper eleverne til hvad de skal gøre, når de kommer ind fra frikvarter eller møder i skole. Eleverne får mulighed for at tage ansvar og opleve at være blive selvhjulpne og selvstændige.

Lad læringstavlen bidrage til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Læringstavlen kan bruges, som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

Køb flere og spar mere.
Ved dette produkt kan du opnå mængderabat ved køb af henholdsvis 5, 10 eller 20 stk.

  • 4630,- for 5 stk.
  • 8550,- for 10 stk.
  • 15800,- for 20 stk.

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Læringstavle

Størrelse

60x90 cm

Lignende produkter

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right