0
790832 Naturfag Isotopkort Skilteplade 600x900 01

Isotopkort

1.090,00 kr. ekskl. moms

Med dette komplette isotopkort bliver det lettere for børnene at lære i skolen om isotopernes henfald, emission, stabilitet og mere. Et isotopkort er et musthave til ethvert fysik-/kemilokale, og kan bruges som en del af undervisningen.
Varenummer (SKU): 790832 Kategorier: ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

1.090,00 kr. ekskl. moms

Få overblik over hvordan og hvis grundstoffernes forskellige isotoper henfalder. Med dette komplette isotopkort bliver det lettere for børnene at lære i skolen om isotopernes henfald, emission, stabilitet og mere. Vægpladen er et musthave til ethvert fysik-/kemilokale, og kan bruges som en del af undervisningen. Illustrationerne er tydelige og farverne er nemme at skelne fra hinanden, hvilket gør det lettere for børnene at aflæse. 

Designet indeholder al den information, du behøver fra et isotopkort. Den giver det fulde overblik over grundstoffernes forskellige isotoper og viser, med farver, hvordan disse henfalder, lige fra α-henfald til β- og β-minus-henfald osv. Derudover kan man også se både neutron- og protontal for hvert enkelt isotop og meget andet.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

‘Isotopkortet’ måler 60×90 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk plade, hvilket gør den robust og fleksibel.
 

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

60×90 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Hvid

Tema - Skoler

Isotopkort

envelopearrow-right