0
The Hollywood Model - Læringstavle790867 Laeringstavle TheHollywoodModel mock up
  • The Hollywood Model - Læringstavle
  • 790867 Laeringstavle TheHollywoodModel mock up

The Hollywood Model

2.290,00 kr. ekskl. moms

Styrk elevernes sproglige kompetencer med lærerige designs, der skal gøre eleverne komfortable med både at skrive og kommunikere på engelsk. Børnene kender sandsynligvis berettermodellen fra dansktimerne. Dette design er med den engelske udgave af berettermodellen også kaldt ‘The Hollywood Model’.
Varenummer (SKU): 790867 Kategorier: ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

2.290,00 kr. ekskl. moms

Styrk elevernes sproglige kompetencer med lærerige designs, der skal gøre eleverne komfortable med både at skrive og kommunikere på engelsk. Børnene kender sandsynligvis berettermodellen fra dansktimerne – dette design er med den engelske udgave af berettermodellen også kaldt ‘The Hollywood Model’. Gør det nemmere for eleverne at overføre deres viden om opbygningen af en historie fra dansk til engelsk med denne flotte og visuelle vægplade.  

Designet viser ‘The Hollywood Model’ med alle modellens forskellige aspekter fra presentation til point of no return til climax og alt imellem, og modellen er illustreret som en sjov hval. Du kan med fordel montere tavlen i klasselokalet og anvende den som læringsredskab til engelsktimerne. Samtidig kan eleverne altid referere til tavlen, hvis de bliver i tvivl om en histories opbygning. 

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs. 

‘The Hollywood Model’ måler 80×140 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk plade, hvilket gør den robust og fleksibel.
 

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

80×140 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Blå

Tema - Skoler

Engelsk

envelopearrow-right