0

Handlingsbro med Klods-Hans

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Hvordan bør en historie opbygges? Dette kan eleverne få svar på med denne vægplade med handlingsbroen, kendt fra danskundervisningen. Med designet bliver det lettere for eleverne at forstå, hvordan der skal bygges en bro mellem begyndelsen, midten og slutningen.
Varenummer (SKU): 790854 Kategorier: , ,
  • *Vælg størrelse

    *Vælg produkttype

    Reset options

    *Obs: Prisen på rammen bliver tilføjet i indkøbskurven

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Hvordan bør en historie opbygges? Dette kan eleverne få svar på med denne vægplade med handlingsbroen, kendt fra danskundervisningen. Med designet bliver det lettere for eleverne at forstå, hvordan der skal bygges en bro mellem begyndelsen, midten og slutningen. Du kan med fordel montere tavlen i klasselokalet og anvende den som læringsværktøj i dansktimen, når børnene skal lære om historiernes opbygning.

For at gøre handlingsbroen mere forståelig for eleverne, indeholder dette design en række elementer fra H. C. Andersens kendte eventyr, Klods-Hans. Designet viser begyndelsen med brødrene og faderen hjemme på gården, midten med Klods-Hans på sin gedebuk og slutningen med prinsessen og det store slot. Til hver af de tre punkter af handlingsbroen, er der en kort beskrivelse, som besvarer, hvorfor denne del er henholdsvis begyndelse, midten og slutning. 

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

‘Handlingsbro med Klods-Hans’ måler 80×140 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk plade, hvilket gør den robust og fleksibel.
 

Montering
Vores vægplader leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering på både vægge, hegn og låger. Derfor kan I selv stå for at montere disse løsninger, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i designet som enten akustikbillede eller folieprint, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Vælg størrelse

120×90 cm, 150×100 cm, 150×120 cm, 180×120 cm, 200×120 cm, 270×120 cm, 300×120 cm

Produkttype

Akustikprodukt, Gulvfolie, Skærmvæg, Vægplade

Vælg produkttype

Akustik m. ramme, Akustik skærmvæg, Gulvfolie, Vægplade

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Blå

Tema - Skoler

Analysemodeller

envelopearrow-right