0
Design med global opvarmning på vægpladeDesign med global opvarmning på vægplade
  • Design med global opvarmning på vægplade
  • Design med global opvarmning på vægplade

Global opvarmning 2

3.190,00 kr. ekskl. moms

Eleverne har sikkert hørt om global opvarmning utallige gange fra nyhederne, i skolen eller af deres forældre. Det fylder alle steder, men det kan være svært for børnene helt at begribe, hvis det ikke er visualiseret for dem. Dette design viser forskellige informationer relateret til den globale opvarmning, f.eks. hvordan fotosyntese har indflydelse på mængden af CO2.
Varenummer (SKU): 790828 Kategorier: ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

3.190,00 kr. ekskl. moms

Eleverne har sikkert hørt om global opvarmning utallige gange fra nyhederne, i skolen eller af deres forældre. Det fylder alle steder, men det kan være svært for børnene helt at begribe, hvis det ikke er visualiseret for dem. Dette flotte design viser forskellige illustrationer og informationer relateret til den globale opvarmning, f.eks. hvordan fotosyntese har indflydelse på mængden af CO2. Brug den som en del af undervisningen eller blot som et lærerigt element i læringsmiljøerne, der skal inspirere eleverne og gøre dem nysgerrige på verden omkring dem.

Det er muligt at montere vægpladen såvel inde- som udendørs, hvorfor du også med fordel kan flytte undervisningen om naturen udenfor. 

‘Global opvarmning 2’ måler 100×200 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk plade, hvilket gør den robust og fleksibel.
 

Montering
Løsningen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

100×200 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Ass. farver

Tema - Skoler

Global Opvarmning

envelopearrow-right