0
Børnenes verdenskort m. flag - Læringstavle

Børnenes verdenskort med flag

2.590,00 kr. ekskl. moms

Med denne farverige vægplade har du mulighed for at lære børnene om verdenens flag, og hvordan miljøet ser ud i de forskellige verdensdele. Det er en dekorativ og lærerig tavle, som med fordel kan monteres i skolens gange for at skabe et fagligt og visuelt miljø eller i naturfagslokaler.
Varenummer (SKU): Verdenskort004 Kategorier: , , Tag:
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

2.590,00 kr. ekskl. moms

Er Grønland egentligt grøn? Hvordan ser det brasilianske flag ud? Med denne farverige vægplade har du mulighed for at lære børnene om verdenens flag, og hvordan miljøet ser ud i de forskellige verdensdele. Det er en dekorativ og lærerig tavle, som med fordel kan monteres i skolens gange for at skabe et fagligt og visuelt undervisningsmiljø eller i naturfagslokaler, hvor den kan bruges som læringsværktøj i undervisningen. 

Designet viser et verdenskort samt børn fra alle verdenshjørner. Ved at nærstudere farverne og beplantningen på de forskellige lande og kontinenter bliver det nemt for børnene at få en idé om, hvordan miljøet i de pågældende områder nogenlunde ser ud. 86 af de mest kendte verdensflag danner ramme for verdenskortet, så børnene kan passende teste deres viden ved at matche disse med områder på kortet. 

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs. 

Børnenes verdenskort med flag måler 100×160 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.
 

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

100×160 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Ass. farver

Tema - Skoler

Verdensflag, Verdenskort

envelopearrow-right