790806 design til at løse konflikter i indskolingen790806 design til at løse konflikter i indskolingen
  • 790806 design til at løse konflikter i indskolingen
  • 790806 design til at løse konflikter i indskolingen

Konflikthjælper/starter

Fra 1.995,00 DKK ekskl. moms

Dette design er en del af vores "Trivsel-sæt". Der udover dette design også indbefatter 'Mentalt tjek-in'. Lige nu kører vi med et tilbud på vægplader i dette sæt - 1x Konflikthjælper 100x175 cm + 1x Mentalt Tjek-in 100x70 cm for kun 3.495,-
Varenummer (SKU): Konflikt001 Kategori:
Ryd
  • *Vælg produktmedie

    Reset options

    *Størrelse på din dør

Fra 1.995,00 DKK ekskl. moms

Brug konflikthjælperen som visuelt støttesystem, når eleverne skal løse deres konflikter i klassen eller i frikvartererne. Hæng konflikthjælperen op i skolegården eller på gangen. Dette design kan fås som dørfolie og læringstavle.

Brug konflikthjælperen som visuelt støttesystem, når eleverne skal løse deres konflikter i klassen eller i frikvartererne. Hæng konflikthjælperen op i skolegården eller på gangen. Inspirer og giv børnene værktøjerne til at tage ansvar og handle efter bedste evne.

Inddrag designet i undervisningen og skab en forebyggende indsats, inden skaden er sket.  Giv børnene stof til eftertanke og mulighed for at reflektere over deres egen og andres rolle i konflikterne. Designet kan bruges, som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

Designet kan fås på to forskellige produktmedier:

  • Dørfolie, der passer til døre med størrelser fra 192×83 cm til 215×100 cm.
  • Læringstavle, 100x175 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle. Kan monteres ude og inde.

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Dørfolie, Vægplade

Størrelse

Op til 215x100 cm, 100x175 cm

Montering

Inde, Ude

Lignende produkter

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right