790801 skilteplade Hvadharjeglaert 1000x700790801 skilteplade Hvadharjeglaert 1000x700
 • 790801 skilteplade Hvadharjeglaert 1000x700
 • 790801 skilteplade Hvadharjeglaert 1000x700

Hvad har jeg lært?

Fra 1.390,00 DKK ekskl. moms

Sæt din egen praksis under loop og styrk kvaliteten af din undervisning med denne læringstavle. Lad eleverne reflektere over deres egen rolle i læringsfælleskabet og tage ejerskab i deres egen læreproces og giv dem mulighed for at give feedback på undervisningens form og indhold. Dette design kan fås som dørfolie og læringstavle.
Varenummer (SKU): k790801 Kategori:
Ryd
 • *Vælg produktmedie

  Ryd

  *Størrelse på din dør

Fra 1.390,00 DKK ekskl. moms

Skab en stærk og sund evalueringskultur på din skole med denne designet. Find post-it blokken frem og lad eleverne forholde sig aktivt til de forskellige undervisningsaktiviteter ved at stille sig selv spørgsmålet "Hvad har jeg lært?". Sæt din egen praksis under lup og styrk kvaliteten af din undervisning og samspillet med dine elever. Lad eleverne reflektere over deres egen rolle i læringsfælleskabet og tage ejerskab i deres egen læreproces og giv dem mulighed for at give feedback på undervisningens form og indhold.

Dette evalueringsværktøj bidrager til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Designet kan bruges som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

Designet kan fås på to forskellige produktmedier:

 • Dørfolie, der passer til døre med størrelser fra 192×83 cm til 215×100 cm.
 • Vægplade, 100x70 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle. Kan monteres ude og inde.

Forslag

 • Lad eleverne evaluere undervisningens indhold, ved at skrive en Post-it og sætte den på læringstavlen. Eleverne kan give stjerner, smileys eller skriv en kort sætning. Saml sedlerne sammen og bliv klogere på, hvad dine elever mener.
 • Brug samme aktivitet, hvor eleverne kan være anonyme. Saml sedlerne sammen og få en forståelse for, hvad dine elever mener. Brug denne viden til at undersøge din egen praksis og styrke samspillet med dine elever.
 • Lad eleverne reflekter og formulere, hvad de har fået ud af en undervisningsaktivitet, en lektion eller dagen.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Dørfolie, Vægplade

Størrelse

Op til 215x100 cm, 100x70 cm

Måske er du også interesseret i?

Mentalt Tjek-in

Fra 1.390,00 DKK ekskl. moms

Konflikthjælper/starter

Fra 1.495,00 DKK ekskl. moms

Læringspyramiden

1.850,00 DKK ekskl. moms

Klar til undervisning

1.090,00 DKK ekskl. moms

Gode læringssætninger

Fra 1.995,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram