0
405002 HjoerneBjoerne skoven 1 900x15007252108 HjoerneBjoerne skoven 3 kvadrat7252110 HjoerneBjoerne skoven 3 rektangel401502 HjørneBjørne skoven 3 - Vægplade
 • 405002 HjoerneBjoerne skoven 1 900x1500
 • 7252108 HjoerneBjoerne skoven 3 kvadrat
 • 7252110 HjoerneBjoerne skoven 3 rektangel
 • 401502 HjørneBjørne skoven 3 - Vægplade

HjørneBjørne – HjørneBjørne skoven 3

Fra 2.750,00 kr. ekskl. moms

Indret dagtilbuddet med designs af de sjove og søde dyreunger fra tv-serien HjørneBjørne, som børnene med sikkerhed genkender fra Ramasjang. På dette design kan du møde de sjove og finurlige dyreunger, Mia, Olrik, Ernst og Lulu.Ved køb medfølger hele 2 gratis HjørneBjørne bøger (max 6 per kunde).
Varenummer (SKU): k401502 Kategorier: ,
 • *Vælg produkttype

  *Vælg størrelse

  Reset options

Fra 2.750,00 kr. ekskl. moms

Indret de inden- og udendørs legemiljøer i dagtilbuddet med dette fine design, der viser de sjove og søde dyreunger fra den kendte tv-serie HjørneBjørne, som børnene med sikkerhed genkender fra Ramasjang. Serien om de firkantede dyr fra den nordiske natur handler om alt det børn i alderen 3-6 år oplever og spekulerer på. Du kan med fordel bringe dyrene til live for børnene ved at vise videoerne og dermed øge børnenes kendskab til de enkelte dyr – videoerne findes på bl. a. DR og Youtube. Dyrene med de store personligheder præsenteres på en sjov og simpel måde, der engagerer børnene og gør læringen om dyr, natur og ikke mindst dem selv til en leg.

Introducer børnene til seriens mange finurlige og firkantede dyr som Mia, Olrik, Ernst og Lulu. Her ses blandt andet Olrik Ugle, der sidder oppe i sit træ og tænker så det knager, og Mia Mus titter frem fra sit musehul. Designet er et ideelt indretningselement til institutionens vægge, hegn og legehuse, da den skaber liv til de inden- og udendørs legemiljøer og indbyder til lærerige samtaleemner med og mellem børnene.

Designet kan fås på tre forskellige produktmedier:

 • Akustikbillede med ramme, 90×150 cm, til et bedre lydmiljø.
 • Akustik skærmvæg, findes i størrelserne 120×150 cm og 120×180 cm.
 • Vægplade, 90×150 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle. Kan monteres ude og inde.

Ved køb af HjørneBjørne produkter medfølger hele 2 bøger gratis (max 6 per kunde), der hver fortæller én af dyrebørnenes sjove historier. På den måde kan børnene fordybe sig i historierne bag figurerne som de kan finde rundt i institutionen. Bøgerne er udgivet af forlaget Buster Nordic og historierne er som altid tegnet og fortalt af Niels Valentin.  

Gratis HjørneBjørne bøger ved køb af HjørneBjørne produkter!

Montering
Læringstavler og akustikbilleder leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan I selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Skærmvæggen leveres usamlet og inkl. fødder, så skærmvæggen kan flyttes, hvis der enten opstår nye eller skiftende behov for lyddæmpning.

Kontakt EXAKT 
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere skilte og tavler med Hjørne Bjørne, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Akustikprodukt, Skærmvæg, Vægplade

Vælg størrelse

120×150 cm, 120×180 cm, 90×150 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Grøn

Tema - Dagtilbud

Dyr, HjørneBjørne, Natur

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.

Akustikbilleder
EXAKT-akustik med design printes på et banner, der er produceret af genanvendelige plast. Selve banneret, der printes på, er udviklet til at sikre, at akustikproduktet fastholder sin høje kvalitet i absorption af lyd.

Motivet, der printes på banneret, leveres i en detaljegrad og klarhed, der er i topklasse. Alle motiver og farver kan skabes ud fra dine ønsker. Banneret er lavet i brandhæmmende materiale, så det opfylder alle krav.

Vi lægger stor vægt på, at vores sortiment produceret så CO2-neutralt som muligt, og vi vælger underleverandører ud fra deres tilgang til bæredygtighed.

Selve banneret er aftageligt, hvilket giver et fleksibelt produkt – både i indretning og fornyelse sidenhen.

Tre grunde til at vælge EXAKT-akustik med print:
✔ 100% skarp billedkvalitet
✔ Produceret af genbrugsplast
✔ Brandhæmmende materiale

Uanset om der vælges et standardmotiv eller et unikt design, printes motivet på et banner, der er fryd for både øje og miljøet.

envelopearrow-right