0
Design med Olrik Ugle fra børneserien HjørneBjørne på Ramasjang. Fås som dørfolie, vægplade og gulvfolieDesign med Olrik Ugle fra børneserien HjørneBjørne på Ramasjang. Fås som dørfolie, vægplade og gulvfolieDesign med Olrik Ugle fra børneserien HjørneBjørne på Ramasjang. Fås som gulvfolie400004_Doerfolie HB Olrik Ugle 2150x1000Design med Olrik Ugle fra børneserien HjørneBjørne på Ramasjang. Fås som dørfolie, vægplade og gulvfolie
 • Design med Olrik Ugle fra børneserien HjørneBjørne på Ramasjang. Fås som dørfolie, vægplade og gulvfolie
 • Design med Olrik Ugle fra børneserien HjørneBjørne på Ramasjang. Fås som dørfolie, vægplade og gulvfolie
 • Design med Olrik Ugle fra børneserien HjørneBjørne på Ramasjang. Fås som gulvfolie
 • 400004_Doerfolie HB Olrik Ugle 2150x1000
 • Design med Olrik Ugle fra børneserien HjørneBjørne på Ramasjang. Fås som dørfolie, vægplade og gulvfolie

HjørneBjørne – Olrik Ugle

Fra 750,00 kr. ekskl. moms

Dette design er med Olrik Ugle, som er virkelig klog, men også ufatteligt glemsom. Vælg mellem et fint udvalg af produktmedier som dørfolie, gulvfolie og vægplader.Ved køb medfølger hele 2 gratis HjørneBjørne bøger (max 6 per kunde).
Varenummer (SKU): HjørneBjørneOlrik001 Kategorier: , ,
 • *Vælg produkttype

  *Vælg størrelse

  Reset options

Fra 750,00 kr. ekskl. moms

Indret de inden- og udendørs legemiljøer i dagtilbuddet med vægplader, folie og akustik af de sjove og søde dyreunger fra den kendte tv-serie HjørneBjørne, som børnene med sikkerhed genkender fra Ramasjang. Serien om de firkantede dyr fra den nordiske natur handler om alt det børn i alderen 3-6 år oplever og spekulerer på. Du kan med fordel bringe dyrene til live for børnene ved at vise videoerne og dermed øge børnenes kendskab til de enkelte dyr – videoerne findes på bl. a. DR og Youtube. Dyrene med de store personligheder præsenteres på en sjov og simpel måde, der engagerer børnene og gør læringen om dyr, natur og ikke mindst dem selv til en leg.

Introducer børnene til seriens mange finurlige og firkantede dyr som Olrik Ugle, som er virkelig klog, men også ufatteligt glemsom.

Serien, Hjørne Bjørne, indeholder en masse gode informationer om nordens dyr, og giver et fint indblik i, hvordan de lever i naturen – hvorfor serien også er støttet af Danmarks Naturfredningsforening. Dermed bidrager vores produkter med HjørneBjørne også til jeres arbejde med læreplanstemaet ‘Natur, Udeliv og Science’.

Designet kan fås på fire forskellige produktmedier:

 • Gulvfolie, Ø50 cm.
 • Dørfolie, der passer til døre med størrelser fra 192×83 cm til 215×100 cm.
 • Konturskåret vægplade, 45×35 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle. Kan monteres ude og inde.
 • Vægplade, Ø50 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle. Kan monteres ude og inde.

Ved køb af HjørneBjørne produkter medfølger hele 2 bøger gratis (max 6 per kunde), der hver fortæller én af dyrebørnenes sjove historier. På den måde kan børnene fordybe sig i historierne bag figurerne som de kan finde rundt i institutionen. Bøgerne er udgivet af forlaget Buster Nordic og historierne er som altid tegnet og fortalt af Niels Valentin.  

Gratis HjørneBjørne bøger ved køb af HjørneBjørne produkter!

Montering
Vægplader leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. Der kan I selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Vi anbefaler, at dørfolien monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af folien, skal du blot tilvælge dette ved kassen. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. Dette kit kan også anvendes til gulvfolien.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Dørfolie, Gulvfolie, Konturskåret vægplade, Vægplade

Vælg størrelse

45×35 cm, Ø50 cm, Op til 215×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Brun

Tema - Dagtilbud

Dyr, Hegnsfigurer, HjørneBjørne, Natur

envelopearrow-right