0

Gulvfolie

Med gulvfolie kan du lave små elementer eller en større løsning. Gulvfolie kan både fungere som et dekorativt element og til formidling af informationer til besøgende i forbindelse med wayfinding, nudging og kampagner. Gulvfolien har en skridsikker overflade, der er slidstærk og som holder til daglig slitage og almindelig rengøring, hvilket gør, at den kan anvendes alle steder.

Folie til gulv i alle tænkelig størrelser og farver

Er gulvet træt og slidt? Så er gulvfolie en god løsning til at få nyt liv ind i rummet. Dæk gulvet med et kort over området, eller en hoppebane – kun fantasien sætter grænser. Gulvfolien kan anvendes på de fleste typer gulve, men du skal dog være opmærksom på at gulvet kan tage skade pga. den kraftige klæbeevne.

En gulvfolie er et printmedie, hvilket betyder, at du har mulighed for selv at bestemme designet eller budskabet. Når du ønsker et gulvfolie, skal der tages stilling til, hvilken type folie du har brug for og om gulvfoliet skal være ren- eller konturskåret – ofte vil det være motivet som afgør, om det skal være den ene eller anden udskæring. Her kan vores team af konsulenter være behjælpelige med sparring til, hvilken form for udskæring du bør vælge.

Gulvfolier kan produceres i alle størrelser og vil være afhængig af motiv og lokalets størrelse. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige sammensætning af størrelse og motiv, så du får en flot gulv folie, der passer til dit lokale – uanset om folien skal monteres på en lang gang eller i et mindre lokale.

En gulvfolie kan enten renskæres, hvilket betyder at folien udskæres i en firkant med retvinklede hjørner, eller konturskæres, hvor folien udskæres i alverdens former. Gulvfolie printes som udgangspunkt på en hvid folie, hvor farverne kan fremstå klare. Bemærk at vi på det kraftigste anbefaler at undgå skarpe/spidse hjørner/kanter, samt tynde streger, da den let slipper gulvet igen på grund af slid.

Udover at gulvfolien bidrager til udsmykning af rummet, kan det også benyttes til wayfinding, nudging og kampagner. Wayfinding er den samlede betegnelse for arbejdet med orientering i en bygning eller på et område. Fokus er at gøre det nemt at finde fra A til B. Og her kan gulvfolie bruges til at montere fodspor i gulvet eller pile, der kan lede en på rette vej. Disse løsninger findes i vores sortiment som standardprodukt, men kan også skræddersyes til jeres ønsker og behov. I vores shop kan du finde et mindre udvalg af standard designs – find de forskellige designs under Kontor og indretning.

Vores grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige design. Vi kan både designe din idé helt fra bunden eller blot tilpasse den til gulvfolien, hvis du allerede har et færdigt design. Du kan selv komme med ideen eller materialet, eller vi kan hjælpe med finde den helt rigtige løsning til dig. Vi har stor erfaring med at skræddersy gulvfolie til mange forskellige typer miljøer.

envelopearrow-right