0
Stor skattejagt Hinkebane med flotte motvier til dagtilbud og indskolingen797130 GulvfolieSkattejagtSamlet mockupMotorik skattejagt med dyr, der kombinerer træning af motorik med læring medMotorik skattejagt med alfabet, der kombinerer træning af motorik med læring medMotorik skattejagt med jungle, der kombinerer træning af motorik med læring medMotorik skattejagt med hav, der kombinerer træning af motorik med læring medMotorik skattejagt med mål og start, der kombinerer træning af motorik med læring medMotorik skattejagt med blæksprutte, der kombinerer træning af motorik med læring med
  • Stor skattejagt Hinkebane med flotte motvier til dagtilbud og indskolingen
  • 797130 GulvfolieSkattejagtSamlet mockup
  • Motorik skattejagt med dyr, der kombinerer træning af motorik med læring med
  • Motorik skattejagt med alfabet, der kombinerer træning af motorik med læring med
  • Motorik skattejagt med jungle, der kombinerer træning af motorik med læring med
  • Motorik skattejagt med hav, der kombinerer træning af motorik med læring med
  • Motorik skattejagt med mål og start, der kombinerer træning af motorik med læring med
  • Motorik skattejagt med blæksprutte, der kombinerer træning af motorik med læring med

Motorik – Skattejagten, komplet bane

10.995,00 kr. ekskl. moms

Kan I klare skatteøernes udfordringer og nå sikkert frem til skattene? Lad børnene gå på opdagelse i tal, bogstaver, dyr, farver og motorik med denne kæmpe pakke med alverdens lærerige gulvfoliesæt.
Varenummer (SKU): Skattejagt001 Kategorier: ,

10.995,00 kr. ekskl. moms

Kan I klare skatteøernes udfordringer og nå sikkert frem til skatten? Kæmpe motorikbane med alverdens lærerige gulvfoliesæt. Du finder blandt andet foliesæt med tallene 0-10, alfabet fra A til Å, folie med farvelæring og meget andet lærerigt med skattejagt-temaer. Du kan kombinere sættene, som du vil. Om det er som én stor sammenhængende bane, eller fordelt ud i lokaler og gange som forskellige individuelle sæt, er helt op til dig. Du kan rammesætte legene og sætte regler, der er tilpasset børnenes færdigheder, eller overlade initiativet til børnene.

Gulvfolierne bearbejder forskellige temaer, men er alle ensartet, hvilket givet et sammenhængende udtryk til rummet. Det er en fantastisk måde at kombinere aktiv leg med læring. Når børnene enten hopper, balancerer eller lister sig igennem skattejagtens udfordringer, så understøttes deres motoriske udvikling, samtidig udvikler de andre færdigheder, da de både skal tælle, gennemgå alfabetet og meget andet for at nå hen til mål. Motorikbanen med skattejagt-tema monteres på gulvet og kan skaleres alt efter, hvor meget plads du har. Lad børnene gå på opdagelse i tal, bogstaver, dyr, farver og motorik.

Den store pakke med Skattejagt kræver minimum 22 kvadratmeter gulv for at kunne monteres, hvis du altså vælger at placere folierne som vist på billedet. Pakken leveres i 51 forskellige dele.

Montering
Grundet foliens størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

22 m2

Antal

51 stk.

Montering

Inde

Målgruppe

Skole

Tema

Krop og bevægelse

Farve

Ass. farver

Tema - Dagtilbud

Krop og bevægelse, Motorik

envelopearrow-right