0
Motorik skattejagt med hav, der kombinerer træning af motorik med læring med

Motorik – Skattejagt Motorik, 7 dele

2.990,00 kr. ekskl. moms

Pas på hajen og hop over kaktusserne! Fald ikke i vandet. Kan du mon undgå at få våde strømper, når du går på line? Dette gulvfolie sæt er en perfekt måde at styrke børnenes motorik i jeres dagtilbud.
Varenummer (SKU): 797133 Kategorier: , , Tags: ,

2.990,00 kr. ekskl. moms

Pas på hajen og hop over kaktusserne! Fald ikke i vandet. Kan du mon undgå at få våde strømper, når du går på line? Dette sæt gulvfolie opfordrer børnene til at bevæge sig og forbedre deres motorik. Løsningen kombinerer leg og læring, hvilket gør det nemt for børnene at sætte sig ind i aktiviteten og motiverer dem til at gennemføre den. Du har rig mulighed for selv at rammesætte legene, finde på regler og fordele folierne, således at de er tilpasset en sværhedsgrad, der passer til børnenes færdigheder. Dette sæt gulvfolie er en perfekt måde at udnytte gulve i indskolingen eller dagtilbuddenes gange og motorikområder.

Illustrationen viser en øgruppe, hvor børnene skal gå på line, hoppe fra sten til sten, snurre rund og gå baglæns for at kunne gennemføre banen. Løsningen er en del af den store gulvfoliebane med Skattejagten, hvor børn har mulighed for at udfordre deres viden og motoriske færdigheder. Denne løsning med motorikbane kan dog uden problemer monteres separat, for på den måde udelukkende at udvikle børnenes motoriske evner og fantasi.

Denne folie bidrager til børnenes forståelse for læreplanstemaet ‘Krop, sanser og bevægelse’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan.

Gulvfolie med motorik, der fylder 2 m2 (hvis du lægger det ud som vist på billedet) og bliver leveret i syv dele med øer, sten, malstrømme og balancegang.

Montering
Grundet foliens størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Gulvfolie

Antal

7 stk.

Vælg størrelse

2 m2

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema - Dagtilbud

Krop og bevægelse, Legezone, Motorik, Spil og lege

envelopearrow-right