0
Matematik Pi cirkel Skilteplade Oe1000 1

Cirkel geometri

1.695,00 kr. ekskl. moms

Et inspirerende læringsmiljø hjælper med at fange børnenes interesse for de forskellige fag og giver mulighed for alternative undervisningsformer. Dette design med Pi cirkel kan bruges i undervisningen af de ældste elever eller som udsmykning til skolens gangarealer.
Varenummer (SKU): 797531 Kategorier: ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

1.695,00 kr. ekskl. moms

Et inspirerende læringsmiljø hjælper med at fange børnenes interesse for de forskellige fag og giver mulighed for alternative undervisningsformer. Denne gulvfolie med cirklens geometri kan bruges i undervisningen af de ældste elever eller som udsmykning til skolens gangarealer, hvor den kan vække elevernes interesse for den matematiske verden. Hjælp eleverne til at forstå, hvordan de med brug af pi kan udregne omkredsen, arealet og udsnittet af en cirkel. Derudover kan eleverne også bruge folien til at afkode, hvordan de finder radius, diameter, korde og tangent på en cirkel.

Folien måler Ø100 cm.

Montering
Grundet foliens størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

Ø100 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Skole

Farve

Blå

Tema - Skoler

Geometri

envelopearrow-right