0
Geometri legeplads med forskellige former og geometri til indskolingenGeometri legeplads med forskellige former og geometri til indskolingenGeometri legeplads med forskellige former og geometri til indskolingen
 • Geometri legeplads med forskellige former og geometri til indskolingen
 • Geometri legeplads med forskellige former og geometri til indskolingen
 • Geometri legeplads med forskellige former og geometri til indskolingen

Geometri legeplads

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Geometri findes alle steder, og selvfølgelig også på legepladsen. Brug elevernes dagligdag til at inspirere dem med dette flotte design. Vælg mellem forskellige produktmedier.
Varenummer (SKU): k763071 Kategorier: ,
 • *Vælg produkttype

  *Vælg størrelse

  Reset options

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Geometri findes alle steder, og selvfølgelig også på legepladsen. Brug elevernes dagligdag til at inspirere dem med dette flotte design, der passer perfekt ind på legepladsen og omdanner den til et udendørs læringsmiljø.

Designet kan fås på to forskellige produktmedier:

 • Akustikbillede med ramme, 90×120 cm og 120×120 cm, til et bedre lydmiljø.
 • Vægplade, 100×100 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle. Kan monteres ude og inde.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan I selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Akustikprodukt, Vægplade

Vælg størrelse

100×100 cm, 120×120 cm, 120×90 cm, 90×120 cm

Fag

Matematik

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Grøn

Tema - Skoler

Geometri

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.
envelopearrow-right