0
Lær hvordan man udregner areal og rumfang af alle de forskellige figurer med denne flotte læringstavle.Lær hvordan man udregner areal og rumfang af alle de forskellige figurer med denne flotte læringstavle.Lær hvordan man udregner areal og rumfang af alle de forskellige figurer med denne flotte læringstavle.
  • Lær hvordan man udregner areal og rumfang af alle de forskellige figurer med denne flotte læringstavle.
  • Lær hvordan man udregner areal og rumfang af alle de forskellige figurer med denne flotte læringstavle.
  • Lær hvordan man udregner areal og rumfang af alle de forskellige figurer med denne flotte læringstavle.

Areal og rumfang, flere stk.

Fra 3.375,00 kr. ekskl. moms

Geometriske figurer med formler til udregning af areal og rumfang. Gør læring og matematik til en del af indretningen i et lokale med disse konturskårede vægplader. Vælg mellem tre forskellige pakker.
Varenummer (SKU): k763012 Kategorier: ,
  • *Variant

    Reset options

Fra 3.375,00 kr. ekskl. moms

Disse vægplader er udskåret som geometriske figurer, og de indeholder hver især en angivelse af formlerne til udregning af areal og rumfang.

De geometriske figurer kan nemt gøre læring og matematik til en del af indretningen, og de kan med fordel bruges som et værktøj i matematikundervisningen, hvor de giver overblik over de formler, som bruges til udregning af de gængse figurers areal og rumfang.

Vælg mellem tre forskellige pakker, der er alle er velegnede til skoler og naturområder, hvor læringstavlerne vil indgå som et sjov informationstavle.

  • Pakke med 5 stk. vægplader med areal
  • Pakke med 5 stk. vægplader med rumfang
  • Pakke med 10 stk. vægplader med både areal og rumfang

Hver enkelt geometrisk figur måler 55 x 55 cm.
Vægpladerne er 3 mm tykke og grafikken er printet med UV-print. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres vægpladerne med forborede huller, hvilket gør dem nemme at montere på vægge, hegn og låger.

Hvis du kun ønsker enkelte af de geometriske figurer, så kan de findes her her: Areal og rumfang, 1 stk.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere vægpladerne, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Konturskåret vægplade, Vægplade

Antal pr. pakke

5 stk., 10 stk.

Vælg størrelse

55×55 cm

Materiale

3 mm skilteplade med UV-print

Fag

Matematik

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Blå, Rød

Tema - Skoler

Geometri

envelopearrow-right