0
Gangetabeller fra 1-10 på gulvfolie til skolens gange og faglokaler

Gangetabeller, 1-10

9.995,00 kr. ekskl. moms

Motivér børnene til at øve tabellerne med disse visuelle og farverige gangetabeller. De store folieprint er synlige, sjove og motiverer til at træne tal og matematik gennem leg og bevægelse i undervisningen eller frikvarteret.
Varenummer (SKU): Tabel001 Kategorier: ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

9.995,00 kr. ekskl. moms

Motivér børnene til at øve tabellerne med disse visuelle og farverige gangetabeller. De store folieprint er synlige, sjove og motiverer til at træne tal og matematik gennem leg og bevægelse. Folien kan både bruges som et element i matematikundervisning, eller som en del af et fagligt og visuelt undervisningsmiljø.

Det er en perfekt måde at udnytte gulvene til at skabe læringsområder med fokus på tal og motorik – eksempelvis på de lange gange, hvor eleverne kan følge tabellerne på deres vej til og fra klasselokalerne. At kunne de forskellige tabeller udenad er en af de mest basale færdigheder indenfor matematikken, og med denne gulvfolie kan I hjælpe de elever, der normalt har det svært ved multiplikation.

I pakken er der 10 tabeller med tallene fra 1-10. Hvis du ønsker at udvide løsningen med større tabeller, kan du kontakte vores grafiske afdeling på telefon eller mail.

Hver tabel er udskåret separat og måler Ø100 cm.

Montering
Grundet foliens størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Antal

10 stk.

Vælg størrelse

Ø100 cm

Fag

Matematik

Montering

Inde

Målgruppe

Skole

Farve

Ass. farver

Tema - Skoler

Tabeller

envelopearrow-right