0
Alfabet i gulvfolie i sort og hvid farve til daginstitution og skole

Alfabetet, Sort & Hvid

1.045,00 kr. ekskl. moms

Med dette alfabet, som monteres på gulvet, får børnene i dagtilbuddet og i indskolingen nemt en oversigt over alle de forskellige bogstaver. Designet et i en stilren sort og hvid farve, der gør at folien passer ind i ethvert miljø. Folien inviterer børnene til at lære mens de er aktive, f.eks. kan de nemt hoppe rundt på folierne som en hinkebane. Gulvfolien leveres som separate elementer, og alle bogstaverne har en diameter på 15 cm.
Varenummer (SKU): 791128 Kategorier: , ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

1.045,00 kr. ekskl. moms

‘Cykel starter med C og Drage starter med D’ – Sådan lærer de fleste alfabetet at kende. Med dette alfabet, som monteres på gulvet, får børnene i dagtilbuddet nemt en oversigt over alle de forskellige bogstaver. Designet et i en stilren sort og hvid farve, der gør at folien passer ind i ethvert miljø. Folien inviterer børnene til at lære mens de er aktive, f.eks. kan de nemt hoppe rundt på folierne som en hinkebane.

Gulvfolien leveres som separate elementer, og alle bogstaverne har en diameter på 15 cm. Du bestemmer selv, hvor gulvfolien monteres, og den klæber på alle plane gulve.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

Ø15 cm

Farve

Sort

Tema - Dagtilbud

Alfabetet, Motorik

Tema - Skoler

Alfabetet, Motorik

envelopearrow-right