0
Global opvarmning på læringstavle til skolens naturfag

Global opvarmning

4.490,00 kr. ekskl. moms

Skilteplade med forskellige informationer relateret til den globale opvarmning, f.eks. hvordan fotosyntese har indflydelse på mængden af CO2. Skiltepladen måler 100 x 300 cm og kan bruges som en del af både inden- og udendørs læringsmiljøer. Læringstavlen er 3 mm tyk og måler 100 x 300 cm.
Varenummer (SKU): 762720 Kategorier: ,

4.490,00 kr. ekskl. moms

Denne vægplade viser forskellige informationer relateret til den globale opvarmning, f.eks. hvordan fotosyntese har indflydelse på mængden af CO2. Brug den som en del af undervisningen eller blot som et lærerigt element i inden- eller udendørs læringsmiljøer, der skal inspirere eleverne og gøre dem nysgerrige på verden omkring dem.

Vægpladen er 3 mm tyk og måler 100 x 300 cm. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres læringstavlen med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Vær opmærksom på at produktet leveres i 2 separate dele á 100×150 cm.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Læringstavle

Vælg størrelse

100×300 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Ass. farver

Tema - Skoler

Global Opvarmning

envelopearrow-right