0
Frugt og grønt i farver til skolen og dagtilbuddet som læringstavleFrugt og grønt i farver til skolen og dagtilbuddet som akustikbillede
  • Frugt og grønt i farver til skolen og dagtilbuddet som læringstavle
  • Frugt og grønt i farver til skolen og dagtilbuddet som akustikbillede

Frugt og grønt i alle farver

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Man spiser som bekendt med øjnene og farverige frugter og grøntsager vækker appetitten. Vi har opdelt forskellige frugter og grøntsager i farver, så det er lettere at sammensætte en farverig ret, der mætter både øjnene og maven. Produktet fås i størrelsen 90 x 120 cm. Vælg mellem akustikbillede og vægplade.
Varenummer (SKU): k790712 Kategorier: , , ,

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Til madkundskab er det vigtigt for børnene at lære om de sunde madvarer som frugt og grønt. Vægpladen med ‘Frugt og grønt’ indeholder fem felter med hver deres farveområde: rød, orange, gul, grøn og lilla og til hver farve er der tilsvarende frugter og grøntsager. Designet er oplagt at bruge til undervisning i madkundskab, hvor børnene kan lære om at stimulere alle smagssanser i sammensætningen af retter og måltider. Brug vægpladen til flot og effektfuld indretning af f.eks. kantinen eller skolekøkkenet og gør læringen visuel og sjov.

Du kan med fordel kombinere dette design med vores lignende madkundskabsdesigns som ‘De 5 grundsmage‘. Designet er i samme stil som det aktuelle design og giver derfor et sammenhængende udtryk til rummet.

Produktet fås i størrelsen 90 x 120 cm. Vælg mellem akustikbillede og vægplade. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres vægpladen med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Akustikprodukt, Vægplade

Vælg størrelse

90×120 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema - Dagtilbud

Mad

Tema - Skoler

Mad

Farve

Grå

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

  • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
  • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.
envelopearrow-right