0
96 franske ord96 franske ord96 franske ord - Gulvfolie
 • 96 franske ord
 • 96 franske ord
 • 96 franske ord - Gulvfolie

96 franske ord

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Dette design indeholder de 96 mest brugte franske ord, og den kan bidrage som et lærerigt og dekorativt element i både inden- og udendørs læringsmiljøer. Velegnet til både skoler og ungdomsuddannelser, og kan leveres som både akustikbillede, gulvfolie og vægplade.
Varenummer (SKU): k763060 Kategorier: ,
 • *Vælg produkttype

  *Vælg størrelse

  Reset options

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Dette design indeholder de 96 mest brugte franske ord, og kan bidrage som et lærerigt og dekorativt element i både inden- og udendørs læringsmiljøer.

Designet kan fås på tre forskellige produktmedier:

 • Akustikbillede med ramme, 90×120 cm og 120×120 cm, til et bedre lydmiljø.
 • Vægpladen måler 100×100 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.
 • Gulvfolien måler 1258×40 cm.

Ved at montere vægpladen udendørs er det muligt at flytte fransk undervisningen ud af klasselokalet. Den kan også fungere som inspiration til fordybelse i skolegården, og være med til at skabe et inspirerende læringsmiljø på skolen. Udover de 96 mest anvendte ord, indeholder læringstavlen også grafik af kendte turistattraktioner fra landet.

Et akustikbillede kan derimod bidrage til at imødekomme de store krav, der i dag er til lokaler, hvor vi opholder os i lang tid ad gangen. Ifølge kravene skal der være gode muligheder for koncentration, kommunikation og samarbejder på kryds og tværs. Det kan akustikbilleder på væggene bidrage til.

Folien leveres i tre dele og skal dermed sammensættes for at få sin aflange form. Grundet sin størrelse og aflange form, er gulvfolien velegnet til brug på gangarealer, hvor den kan bruges til at skabe et inspirerende læringsmiljø for børnene.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan I selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Grundet foliens størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Akustikprodukt, Gulvfolie, Vægplade

Vælg størrelse

100×100 cm, 120×120 cm, 120×90 cm, 1258×40 cm, 90×120 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Blå

Tema - Skoler

Fransk

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.
envelopearrow-right